Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. Unde se poate angaja celebra prezentatoare dacă renunță la televiziune

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, însă, puțină lume știe ce studii are, de fapt, vedeta.

19 feb. 2024, 18:59
Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. Unde se poate angaja celebra prezentatoare dacă renunță la televiziune
Ce studii are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a terminat facultatea într-un domeniu care are legătură cu profesia pe care o are în prezent. Vedeta are studii de comunicare, un detaliu important pentru profesia pe care o urmează. După ce a absolvit examenul de Bacalaureat, aceasta și-a continuat studiile și a obținut diploma de licență în Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București.

Citește și: Gabriela Cristea, urmărită cu mașina de Tavi Clonda! Ce a descoperit soțul vedetei l-a șocat: „Am prins-o în trafic!”

Ulterior, a participat la cursuri în cadrul unui program numit Comunicare Neurolingvistică, desfășurat în colaborare cu Facultatea de Sociologie și Comunicare Diplomatică, sub umbrela Ministerului Afacerilor Externe.

Inițial, familia prezentatoarei nu a fost de acord cu alegerea ei de a urma o carieră în televiziune. Cu toate astea, Gabriela Cristea a debutat pe micile ecrane în 1994. Ea și-a început cariera în teșeviziune în 1994, când a prezentat Eurovision la TVR.

În 1996, a încpeut să lucreze la Tele 7abc, iar apoi s-a angajat la Pro TV. Aici a ocupat funcția de manager de relații publice și prezentator până în 2000.

Timp de cinci ani, între 2000 și 2005, a fost prezentatoare de știri sportive. Tot în aceeași perioadă, a fost și co-prezentatoare a unei emisiuni la B1 TV.

Citește și: Gabriela Cristea, după ce a fost demolată pe Facebook: „Au fost câteva deștepte care mi-au sărit în cap”.

Apogeul succesului l-a atins odată cu transferul la Kanal D unde a avut cea mai îndelungată colaborare. Între 2007 și 2016, a fost figura principală a postului de televiziune condus de turci.

Chiar dacă în 2012 a fost concediată priontr-un mesaj SMS, aceasta a revenit la scurt timp. În 2013, a devenit prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine”, unde la cunoscut pe actualu soț, Tavi Clonda. Ulterior, vedeta s-a alăturat trustului Intact Media Group, unde lucrează și în prezent.