Gabriela Cristea, după ce a fost demolată pe Facebook: „Au fost câteva deștepte care mi-au sărit în cap”.

Gabriela Cristea reacționează în urma valului de critici. După ce a vorbit de divorţ şi amante, prezentatoarea TV a intrat în gura fanelor după ce s-a lăudat cu ce-i pune soţului pe masă.

14 feb. 2024, 12:03
Gabriela Cristea, după ce a fost demolată pe Facebook: „Au fost câteva deștepte care mi-au sărit în cap”.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu de ani buni, au două fete împreună, afaceri și sunt extrem de apreciați de publicul larg. Atât de apreciați, încât fanii lor sunt mulți și mereu puși la curent cu tot ce fac cele două vedete, căci au ales să își expună întreaga viața, iar de aici apar şi inconvenientele.

Activi în mediul online, cei doi nu au ezitat să dezbată cu fanii chiar și probleme din relația de cuplu. De data aceasta, prezentatoarea TV a abordat un subiect mai sensibil, infidelitatea și a recunoscut că nu are o relație perfectă cu soțul ei.

Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă nu există relații extraconjugale. De ce am abordat subiectul ăsta cu voi? Pentru că am stat de vorbă cu cineva de curând, care mi-a adresat o întrebare și care pe mine m-a surprins. Persoana respectivă nu a fost căsătorită niciodată și a declarat că nu vrea să se căsătorească niciodată pentru că nu crede în instituția căsătoriei.
Îi respect opinia. Dar era interesată cum de după ce am trecut printr-un divorț, am mai putut să o iau de la capăt. Așadar, credeți că există cupluri în care nu se înșală, încât relația să fie armonioasă și să nu trebuiască ca unul dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu trebuie să recunosc că nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu-mi doresc să fac chestia asta, nu am avut niciodată niciun fel de tentație. În momentul în care mi-am propus să am o relație serioasă, nu că mi-am pus ochelari de cal, dar de atunci doar pe el îl văd. Practic, nu pot să mai observ un alt bărbat cu care poate aș putea intra într-un dialog decât ca pe un coleg sau prieten. Astea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

După acest scandal, a venit alta expunere. Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele sociale, unde publică în fiecare zi imagini cu activitățile ei. Prezentatoarea TV gătește mult pentru familia ei și le-a arătat tuturor că se pricepe în bucătărie, ba chiar își filmează unele rețete și le publică pe conturile sale oficiale. Însă, modul în care a procedat nu a fost pe gustul tuturor, motiv pentru care a primit o avalanșă de critici dure.

EXCLUSIV | Dana Budeanu, despre Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: ”Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public?”

Majoritatea persoanelor susțin faptul că bruneta gătește multe grăsimi. Sătulă de aceste afirmații, Gabriela Cristea a reacționat pe pagina ei de Facebook.

Știți că am postat rețeta mea de plăcintă cu iaurt și mascarpone. Au fost câteva deștepte care mi-au sărit în cap că eu gătesc o grămadă de grăsimi, oameni buni vreau să vă zic ceva, toate rețetele pe care le pun eu încerc să fie speciale, nu vreau să fie tocăniță, nu vreau să fie ceva banal ce știe oricum toată lumea să gătească.

Mă gândesc mereu să pun niște rețete speciale, iar rețetele speciale mereu au un aport caloric mai mare, dar nu înseamnă că doar din astea mâncăm. Mâncăm rețete din astea deosebite doar în weekend și atunci doar o zi pe săptămână. Așa că stați liniștiți/liniștite, voi cele care mă întrebați cum stau cu colesterolul, stau bine.„, spune Gabriela Cristea.

Emilia Ghinescu, enervată de mesajele pe care admiratorii i le trimit în privat: „Nu-mi mai scrieți în privat ‘Te ador’. Eu sunt bătrână, nu mai văd bine și citesc altceva”

Majoritatea au fost de părere că a pierdut lupta cu kilogramele în plus. Au fost și câteva persoane care nu au uitat că a venit sub influența alcoolului pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o moderează: „Asta peste 3 ani va arăta ca un dulap și fața umflată de băutură și cârnați, colesterol la greu, inima face hâc și gata. Soțul se duce cu altele. Sfârșit”, este unul dintre comentariile răutăcioase primite de Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a ieșit din spital: „Nu sunt deloc bine, nu mai înțeleg nimic”

„Tot timpul cu degetul ăla în gură după fiecare mămăligă sau cârnat puse în farfurie, mie îmi dă cu virgulă… Adică nu se face așa, îl bagi în gură, îl lingi, apoi pui mâncarea… Nu știu, nu e ok”, a scris un alt internaut pe social media. „Dați și la săraci că poate n-au o bucată de pâine.

Nu vă mai lăudați voi”, „Sunteți de Doamne fereşte” și „Cântarul ați uitat să-l luați!”, sunt alte mesaje primite de prezentatoarea TV.