Ce studii are, de fapt, Maria Ciobanu. Despre marea artistă s-a spus că a terminat doar patru clase!

Maria Ciobanu este una dintre cele mai mari artiste ale României, dar pe lângă cei care o apreciază necondiţionat există şi persoane care i-au căutat mereu nod în papură. Unul dintre zvonurile răutăcioase lansate la adresa interpretei de muzică populată este acela că ar fi aboslvit doar patru clase.

04 apr. 2023, 08:13
Ce studii are, de fapt, Maria Ciobanu. Despre marea artistă s-a spus că a terminat doar patru clase!
Ce studii are, de fapt, Maria Ciobanu. Despre marea artistă s-a spus că a terminat doar patru clase!

Ce studii are Maria Ciobanu. Unul dintre zvonurile lansate despre marea artistă este acela conform cărora aceasta ar fi terminat numai patru clase, dar lucrurile stau cu totul diferit. Maria Ciobanu este, în realitate, absolventă a Școlii de Artă Populară din București, unde și-a finalizat studiile în anul 1965, scrie Click!. Astfel, nu mai surprinde pe nimeni că vocea sa extraordinară a fost șlefuită în timpul studiilor, reușind să ajungă la talentul și unicitatea care o fac ascultată și apreciată chiar și acum.

Citeşte şi: Ce avere uriaşă a strâns Maria Ciobanu şi cine o va moşteni pe marea artistă. „Nu era petrecăreaţă ca tata!”

Maria Ciobanu trăiește în Statele Unite ale Americii de ceva timp, alături de soțul ei, Mircea Cîmpeanu și de fiica celor doi. De-a lungul carierei acesteia, cântăreața de muzică populară a bucurat milioane de oameni cu vocea ei, moștenind talentul de la părinții ei. Născută într-o familie simplă, pasionată de muzică, mama artistei, pe numele ei Nicolița Ciobanu era solistă, în timp ce tatăl Mariei Ciobanu, Ion, era de profesie instrumentist. Artista a dezvăluit că se simte bine în Los Angeles.

Citeşte şi: Maria Ciobanu şi-a luat loc de veci: „Este pe Aleeea Artiștilor, sub un tei”

Maria Ciobanu și-a făcut testamentul

Artista a strâns de-a lungul carierei o avere de două milioane de euro, la care se adaugă multe proprietăți în România și America, terenuri și bjuterii de peste 100.000 de euro. Ionuț Dolănescu va rămâne cu locuința din America, în timp ce bijuteriile vor merge la surorile lui, Leontina și Camelia, cu condiția ca fetele să nu le vândă după decesul său. Maria Ciobanu a decis să le împartă între nepoți, la fel ca și drepturile pentru piesele care au făcut furori de-a lungul anilor.