Maria Ciobanu şi-a luat loc de veci: „Este pe Aleeea Artiștilor, sub un tei”

Maria Ciobanu şi-a luat loc de veci. Chiar dacă are 85 de ani, cântăreața zboară în fiecare an pentru a-și vizita țara natală, aici unde sunt toți cei dragi ei, dat fiind faptul că starea acesteia de sănătate s-a ameliorat.

04 nov. 2022, 18:25
Maria Ciobanu şi-a luat loc de veci: „Este pe Aleeea Artiștilor, sub un tei”
Maria Ciobanu şi-a luat loc de veci

Maria Ciobanu şi-a luat loc de veci. Recent, fiul acesteia, Ionuț Dolănescu, a dezvăluit că artista a revenit în țară și că are planuri pentru anul viitor.

Citeşte şi: Ionuţ Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Dacă sănătatea îi va permite, va reveni în România”

Maria Ciobanu şi-a luat loc de veci

Îndrăgita artistă de muzică populară se gândește deja la trecerea în neființă, motiv pentru care și-a pregătit locul de veci, în Cimitirul Bellu, din București, pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Locul ales de artistă se află aproape de locul în care sunt înmormântați regretații Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleeea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere„, a declarat, pentru Viva.ro, un paznic din Cimitirul Bellu.

Dragoș Dolănescu o laudă pe marea artistă Maria Ciobanu, pentru faptul că aceasta și-ar fi împărțit deja averea, înainte să fie prea târziu.

Bărbatul spune că, în acest fel, se vor evita posibilele scandaluri între copii, după cum s-a întâmplat și în cazul lor. Dacă Ion Dolănescu și-ar fi făcut testamentul la timpul potrivit, lucrurile ar fi stat diferit în ziua de azi, susține el.

Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare.

Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro.