Ce studii are, de fapt, Mario Fresh. Nu a vrut să facă facultate: „Făceam ceva în zona asta dacă nu era cu muzica”

Ce studii are, de fapt, Mario Fresh. Se numără printre cei mai populari tineri artiști din România, are colaborări de succes cu artiști cunoscuți, însă nici pe plan personal nu stă rău deloc. Tânărul trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

27 mart. 2024, 09:49
Ce studii are, de fapt, Mario Fresh. Nu a vrut să facă facultate: „Făceam ceva în zona asta dacă nu era cu muzica”
Ce studii are, de fapt, Mario Fresh

Ce studii are, de fapt, Mario Fresh. Originar din Iași, pe numele său real Mario Gălățanu, artistul a intrat în lumea muzicală la o vârstă fragedă, de doar cinci ani.

Citește și: Alexia Eram dă cărțile pe față despre despărțirea de Mario Fresh. Gestul făcut acum e mai mult decât evident

Ce studii are, de fapt, Mario Fresh

După absolvirea liceului, Mario Fresh se afla deja în ascensiune cu muzica și a simțit că acesta este singurul său drum. De asemenea, a decis să nu urmeze o facultate, deoarece considera că avea deja cunoștințele necesare în domeniul muzical.

Nu am făcut facultatea pentru că fix după ce am terminat cu bac-ul am intrat în pâine, am intrat puternic în treabă.

Am avut foarte multe concerte, foarte multe lucruri de rezolvat cu muzica și nu am mai avut nevoie să merg la facultate să învăț ceea ce știam deja. 

Oricum nu simțeam nevoia de o diplomă pentru că în muzică și mai ales în situația mea de atunci, eu deja lucram cu niște oameni de care eram sigur de ceea ce fac ei și de ceea ce fac eu și nu mai aveam nevoie să demonstrez cuiva că sunt bun și am demonstrat oricum până acum că sunt bun.

Nu cred că era vorba de facultate pentru că dacă nu era muzica, eram cu siguranță pilot de mașini, ori de raliu, ori de formulă, ori de drifturi, ceva făceam”, a spus Mario Fresh în cadrul emisiunii online theXclusiv.