Ce studii are, de fapt, Theo Rose. Care este meseria ei de bază, nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva!

Theo Rose a stârnit mirare atunci când s-a alăturat juriului de la "Vocea României", având în vedere că este cunoscută pentru muzica de petrecere. Ba chiar, recent, Irina Rimes a făcut o aluzie în timpul emisiunii care a determinat-o pe Theo Rose să plângă!

13 oct. 2023, 23:12
Ce studii are, de fapt, Theo Rose. Care este meseria ei de bază, nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva!
Ce studii are, de fapt, Theo Rose. Care este meseria ei de bază, nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva!

Ce studii are, de fapt, Theo Rose. Dincolo de critici, artista a demonstrat că poate aborda orice gen muzical, iar talentul nu i-l poate contesta nimeni. Vedeta a început să cânte încă de la o vârstă foarte fragedă, patru ani, şi a urmat și un liceu cu profil muzical. A absolvit Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București, cu o medie mare, 9,40. După terminarea liceului nu și-a dorit să urmeze o facultate similară, ci actorie. The Rose și-a dorit să intre la UNATC, dar din cauza traficului din București nu a mai ajuns la timp la examen.

Citeşte şi: Scandalul cu lacrimi de la Vocea României continuă pe internet. Mesajul neașteptat lăsat de Irina Rimes pe contul lui Theo Rose

„Eu am ales la momentul ăla să fac actorie pentru că simțeam că am terminat cu noțiunile muzicale. Adică nu aveam ce să fac cu atât de multă teorie muzicală. Oricum am uitat mere parte din lucrurile pe care le-am învățat în liceu deja. Nu-mi trebuie atâta muzică, eu când mă apuc să cânt nu mă întreabă nimeni ce note am luat (…) Am plecat de acolo plângând, m-am oprit la prima biserică, plângeam cu suspine, era visul meu năruit”, a spus Theo Rose în podcast-ul ”Acasă la Măruță”.

Theo Rose s-a înscris ulterior la Universitatea Spiru Haret, tot la actorie, dar între timp, secția s-a desființat și a fost repartizată la muzică. Cât despre visul de a fi actriță, i s-a îndeplinit, căci a jucat în serialul „Clanul”, de la Pro TV.

Citeşte şi: Theo Rose, adevărul despre infidelitate și începutul relației cu Anghel Damian: „M-a durut. Evoluția e dureroasă în general”

Theo Rose, pe numele real Theodora Maria Diaconu, este originară din Ploiești, iar în prezent formează un cuplu cu regizorul Anghel Damian. În această vară, artista a adus pe lume un băiețel, pe care l-a botezat Sasha Ioan.