Theo Rose, adevărul despre infidelitate și începutul relației cu Anghel Damian: „M-a durut. Evoluția e dureroasă în general”

Povestea dintre Theo Rose și Anghel Damian a început cu stângul în perspectiva multora. Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime în plină stradă și, la vremea aceea, amândoi au fost acuzați de infidelitate.

29 sept. 2023, 15:00
Theo Rose, adevărul despre infidelitate și începutul relației cu Anghel Damian: „M-a durut. Evoluția e dureroasă în general”

La vremea aceea, despre Theo Rose se știa că e într-o relație cu Alex Leonte de mai mulți ani, iar Anghel Damian cu Lia Bugnar de aproximativ nouă ani. Amândoi au fost acuzați de infidelitate fiindcă nu anunțaseră public despărțirea de foștii parteneri.

Citește și Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată acum fata cea mică a impresarei Anamaria Prodan

Theo Rose a lămurit la vremea aceea că nu s-a pus problema nicio secundă de infidelitate. Acum, privind înapoi spre începutul relației cu Anghel Damian, care a fost în atenția publică multe săptămâni, artista spune că cel mai tare a durut-o faptul că oamenii au avut impresia că nu ar fi fost corectă, ceea ce nu a fost adevărat. A pierdut mai multe persoane apropiate după acel episod, însă a reușit să depășească momentul.

„M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă într-un aspect atât de important al vieții mele. Asta cred că m-a durut. Faptul că eu le-am dat acces la cine sunt eu cu adevărat, la cine am fost eu tot timpul și poate că unii dintre ei s-au îndoit de faptul că aș fi acționat după cum le-am arătat eu că sunt. Cred că asta m-a durut. Deși, cred că au rămas lângă mine oamenii care au fost siguri de cine sunt. Nu știu exact cum să mă raportez la acea situație, dar m-au durut lucruri.

A fost și o triere, poate. Evoluția e dureroasă în general și se întâmplă lucruri care să faciliteze asta. Poate că a fost unul din lucrurile care au trebuit să se întâmple ca eu să pot să plec mai departe dintr-un punct în care mă aflam. Am acceptat asta și n-am simțit nici numeric, nici sufletește, că a scăzut ceva”, a spus Theo Rose.

Citește și Oana Ioniță a luat decizia cea mare! „Bebelușa” i-a recunoscut fiicei sale tot adevărul despre tatăl biologic. Cum a reacționat la aflarea veștii

Theo Rose a mai spus că este foarte recunocătoare pentru tot ceea ce trăiește acum, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

„Dumnezeu a avut mare grijă de mine. Eu sunt o protejată, sunt convinsă că ceva acolo mă ține departe de lucruri rele. Da, se întâmplă lucruri neplăcute în viețile noastre, dar eu cumva reușesc să rămân conștientă. Sunt o tipă impulsivă de fel, aș putea greși flagrant de multe ori. Dar, cumva, ceva mă ține într-un calm și conștientă și mă ajută să văd lucrurile frumos, așezate. Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru tot ce am. Am cea mai frumoasă viață. Cred că doar am visat că ar putea fi așa. Sunt într-o perioada care probabil că n-o să țină la nesfârșit, dar în momentul acesta chiar le am pe toate”, a continuat cântăreața.