Valentina Pelinel a dat totul din casă. Cum o răsfață Cristi Borcea: „Soțul meu este un om cu suflet de aur”

Valentina Pelinel a venit cu detalii legate de relația ei cu Cristi Borcea. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii, pe Milan și pe gemenele Rania și Indira.

20 nov. 2023, 17:13
Valentina Pelinel a dat totul din casă. Cum o răsfață Cristi Borcea: „Soțul meu este un om cu suflet de aur”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt împreună de mulți ani, dar cu toate acestea afaceristul are grijă și acum să-și răsfețe soția cu fiecare ocazie.

„Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: ‘Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea”, a povestit afaceristul.

Citește și Motivul pentru care Elena Cârstea nu mai vine în România: „Recuperarea va mai dura câteva luni bune”. Cum se simte artista

Valentina Pelinel are numai vorbe frumoase de spus despre tatăl copiilor ei. „Soțul meu este un om cu suflet de aur. Îl respect pentru ceea ce este și pentru ceea ce a realizat și apreciez că nu a uitat de unde a plecat. A pornit de jos și nu uită să ajute nicio clipă. Nu cred că e zi de la Dumnezeu în care soțul meu să nu ajute pe cineva cu ceva. E un om foarte bun! E soțul meu, tatăl copiilor mei, jumătatea mea”, declara Valentina Pelinel, care în continuare îl laudă pe Cristi Borcea.

Valentina Pelinel: „Cristi mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase”

Cristi Borcea îi cumpără mereu cadouri, bijuterii, flori, chiar și când nu e ziua ei. Întrebată cum are de gând să-și petreacă ziua de naștere, care pică pe 8 decembrie, Valentina Pelinel a spus: „Nu am încă planuri pentru ziua mea. În ultimii ani nu am mai simțit nevoia să organizez petreceri și m-am sărbătorit în familie sau cu prietenii apropiați. Copiii sunt cei mai fericiți să sufle în tort și caută mereu ocazii să le achiziționăm un tort acasă, ei fiind și cei care aleg tematica. Cristi mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase, îmi aduce flori nu numai cu ocazia aniversărilor, ci și în zilele normale din viața noastră”.

„Am primit multe bijuterii de la soțul meu, dar cele mai valoroase sunt cele trei bijuterii ale noastre: Milan, Indira și Rania”, a adăugat Valentina.

Citește și Care este starea lui Adrian Nartea, la 6 ani după ce a fost diagnosticat cu o tumoră: „Am învățat cât de puține sunt lucrurile importante în viață”