Ce studii are Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani. „Cu mine nu muriţi de foame!”

Ramona Olaru, asistentă de la "Neatza cu Răzvan și Dani", se mândrește cu studiile sale, iar drept dovadă și-a arătat diplomele în original chiar în cadrul emisiunii!

20 sept. 2021, 10:55
Ce studii are Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani. „Cu mine nu muriţi de foame!”

Ramona Olaru se mândreşte cu o carieră de succes în televiziune, dar foarte puțini știu ce studii are la bază. Pe lângă acest lucru, este şi un model destul de apreciat. În postura de asistentă TV, Ramona Olaru are un salariu de 3.000 de euro lunar, dar veniturile sale sunt completate şi de contractele de imagine.

Ce studii are Ramona Olaru

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București. A absolvit Facultatea de Agronomie, iar apoi a studiat și Management Financiar Contabil. Mai mult decât atât, asistenta TV a urmat și studiile unui masterat în agricultură durabilă care a durat doi ani, fiind calificată în domeniul agronomiei. Înainte de a se înscrie la facultate, a urmat cursurile Grupului Școlar „Mihai Eminescu”, unde a obținut un certificat de calificare profesională de tehnician în gastronomie.

Ramona Olaru are un iubit gelos: „Nu mă mai lasă să dansez pe mese”

„Trebuie să țineți minte că nu muriți de foame cu mine”, le-a spus Ramona Olaru colegilor ei de platou. Un alt detaliu pe care oamenii nu îl știa până acum despre asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani este faptul că are o diplomă de cofetar – patiser.