Ramona Olaru are un iubit gelos: „Nu mă mai lasă să dansez pe mese”

Ramona Olaru și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat după ce s-a despărţit de Cuza pentru că nu se potriveau. Acum, ca să fie sigură, şi-a calculat harta natală înainte d eprima întâlnire.

09 sept. 2021, 12:28
Ramona Olaru are un iubit gelos: „Nu mă mai lasă să dansez pe mese”

Ramona Olaru și Cuza au trecut prin multe despărțiri și împăcări de-a lungul timpului, ca într-o adevărată telenovelă. Cei doi au sperat că vor putea rămâne împreună, dar iată că timpul a avut alte planuri pentru cei doi. Chiar dacă frumoasa asistentă TV a suferit enorm după relația cu fostul ei iubit, acum și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat.

Vedeta trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de iubire, aceasta a decis să țină identitatea bărbatului care o face fericită, secretă. Totuşi, câteva detalii a lăsat să scape chiar în direct. În timpul emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona a dezvăluit că noul iubit nu îi mai permite să danseze pe mese, așa cum făcea ea în trecut: „Nu mă mai lasă pe mese”, spunea Ramona Olaru la Antena 1.

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici. Ce zodie isi face amanta, ce zodie este fidela. Adevarul runelor sacre
Aceasta a mărturisit că înainte de prima întâlnire cu cel care i-a furat inima, și-a calculat harta natală. „Am fost cu Bianca (n.r. prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Neatza cu Răzvan și Dani) să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers”, a dezvăluit vedeta.


Ce spune Cuza despre despărțirea de Ramona Olaru: „Ne contraziceam până când ne lua somnul”

„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”.

Citește și: RUNE pentru zodii septembrie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice pentru prima lună de toamnă