Ce studii are Sarah Dumitrescu. Fiica cea mică a Anamariei Prodan joacă baschet în America: „Sunt sportivă de performanţă”

Ce studii are Sarah Dumitrescu. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost un real sprijin pentru mama ei în această perioadă, din cauza unor probleme de sănătate, a fost nevoită să stea mai mult acasă. Tânăra are 22 de ani şi joacă baschet în America.

22 dec. 2022, 08:45
Ce studii are Sarah Dumitrescu. Fiica cea mică a Anamariei Prodan joacă baschet în America: „Sunt sportivă de performanţă”
Ce studii are Sarah Dumitrescu

Ce studii are Sarah Dumitrescu. Blondina este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Citeşte şi: Sarah Dumitrescu, despre viitorul partener al mamei sale: „Este greu, a fost 15 ani cu Laurențiu Reghecampf”

Ce studii are Sarah Dumitrescu

Fiica cea mică a Anamariei Prodan învaţă la universitatea care a fost înfiinţată în urmă cu 121 de ani. Sarah se apropie de absolvire. A avut însă grave probleme de sănătate, motiv pentru care nu a putut juca baschet alături de coechipierele sale.

În luna septembrie, când era la lotul național, s-a accidentat din nou şi a avut nevoie urgentă de o operaţie, pe care a făcut-o la o clinică din Cluj-Napoca.

Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie, acum doua luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum.

Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnica în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa scolii era foarte buna și a fost alegerea perfecta. Eu stau singura acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa

Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”, declara Sarah Dumitrescu.

Sarah este acuzată că şi-a făcut operaţii estetice

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor „Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.