Sarah Dumitrescu, despre viitorul partener al mamei sale: „Este greu, a fost 15 ani cu Laurențiu Reghecampf”

Sarah Dumitrescu, despre viitorul partener al mamei sale. Fiica Anamariei Prodan a fost invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță', unde a discutat despre scenariul în care mama ei și-ar reface viața alături de alt bărbat.

30 nov. 2022, 21:54
Sarah Dumitrescu, despre viitorul partener al mamei sale: „Este greu, a fost 15 ani cu Laurențiu Reghecampf”
Sarah Dumitrescu, despre viitorul partener al mamei sale

Sarah Dumitrescu, despre viitorul partener al mamei sale. Aceasta a recunoscut că i-ar veni greu să o vadă pe mama sa în această ipostază, având în vedere că a încheiat recent un mariaj de 15 ani, însă, s-ar încumeta dacă Anamaria Prodan și-ar găsi fericirea.

Citește și: Sarah Dumitrescu, revoltată de comportamentul lui Reghe: „O să ne rugăm pentru el toată viața”

Sarah Dumitrescu, despre viitorul partener al mamei sale

Eu sunt mai… îmi place să o apăr pe mama, mai ales acum. Să stai 15 ani cu cineva și să pleci… Nu știu. Nu îmi place să o văd cu altcineva”, a spus Sarah.

Dacă mama ta se îndrăgostește de un domn…”, a început să spună Adrian Voicu.

„Aoleu!”, a fost prima reacție a fiicei impresarei. „Și ție nu îți place de domnul acela. Îi vei spune că nu e ce trebuie?”, a continuat moderatorul.

Eu o să-i zic, dar dacă o face pe mama fericită… o să o las”, a spus Sarah.

Sarah Dumitrescu a vorbit și despre schimbările care s-au produs în familia sa, odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf. „Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat!

Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viață mea! Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el. Dar ne are pe noi și cred că e destul! L-a iubit mult”, a declarat Sarah Dumitrescu.