Ce sumă a convins-o pe Vica Blochina să participe la Survivor România 2023: „Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox”

Vica Blochina a acceptat să participe la Survivor România și să înfrunte toate provocările. E pregătită să îndure frigul, foamea, lipsa somnului, să fie supusă la probe de foc, însă va face toate acestea pentru o sumă colosală de bani.

02 ian. 2023, 23:57
Ce sumă a convins-o pe Vica Blochina să participe la Survivor România 2023: „Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox”

Pentru a participa la Survivor România 2023, Vica Blochina a primit o motivație serioasă, sub formă de bani, așa că nu va da înapoi, e hotărâtă să depună toate eforturile necesare pentru a rămâne cât mai mult în competiție.

Fosta balerină a recunoscut că motivul pentru care pleacă în Republica Dominicană sunt banii. „Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri”, a spus Vica Blochina în emisiunea La Măruță.

Are, totuși, o frică. Vica Blochina se teme să nu ajungă în punctul în care să uite că se află în fața unui public și să scoată „balaurul” la lumină.

„Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu”, a explicat Vica Blochina.

Cine sunt Războinicii și Faimoșii de la Survivor România 2023

Survivor România 2023 începe în data de 9 ianuarie la ProTv. E unul dintre cele mai urmărite show-uri televizate din ultimii ani, iar publicul e nerăbdător să-i cunoască pe concurenți.

Echipa Războinicilor din această ediție e formată din șase femei șo șase bărbați: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Cei 12 Faimoși care participă la Survivor România 2023 sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.