Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi adversarii Faimoșilor

Mai sunt doar câteva zile și începe Survivor, competiția care ține publicul cu sufletul la gură în fiecare ediție. Pregătirile sunt în toi, iar concurenții abia așteaptă să demonstreze că se pot adapta la cele mai dificile condiții pentru a reuși.

02 ian. 2023, 16:47
Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi adversarii Faimoșilor

Survivor România 2023 începe în data de 9 ianuarie la ProTv. E unul dintre cele mai urmărite show-uri televizate din ultimii ani, iar publicul e nerăbdător să-i cunoască pe concurenți.

Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023

Survivor România 2023. Echipa Războinicilor din această ediție e formată din șase femei șo șase bărbați: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

După ce au petrecut Crăciunul și Revelionul acasă, alături de familie și prieteni, concurenții Survivor România și-au făcut bagajele și au plecat în Repubica Dominicană pentru a-și testa limitele.

Citește și Când începe Survivor România 2023. Daniel Pavel a făcut marele anunţ

Se antrenează intens și sunt pregătiți să le arate tuturor că pentru ei nu există frică sau gândul de renunțare la luptă. Sunt puternici, curajoși și vor face tot ce ține de ei să meargă până la capăt. Participanții vor înfrunta frigul, foamea, disconfortul, lipsa odihnei, stresul, probele solicitante și conflictele între colegi, pentru a demonstra că sunt cei mai buni.

Cine sunt cei 12 Faimoși

Survivor România 2023. Cei 12 Faimoși care participă la Survivor România 2023 sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Citește și Lista completă a „faimoşilor” de la Survivor 2023. Două concurente şi-au anulat nunţile!

În doar câteva zile toți cei 24 de concurenți vor trece prin probe de foc, prin cele mai grele încercări la care au fost supuși vreodată. Totul pentru titlul de „Survivor” și pentru marele premiu de 100.000 de euro.