Ce sumă primea Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”. Suma a fost făcută publică

Ce sumă primea Andreea Bălan la "Te cunosc de undeva". Cântăreaţa face parte din juriu încă de la debutul emisiunii, anul acesta are loc sezonul cu numărul 17. Deşi nu a lipsit niciodată, artista a acceptat propunerea de a pleca în America Express.

09 iun. 2022, 09:15
Ce sumă primea Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”. Suma a fost făcută publică
Ce sumă primea Andreea Bălan la "Te cunosc de undeva"

Ce sumă primea Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”. Artista a decis să facă o schimbare radicală și a acceptat cea mai mare propunere din viața ei, aceea de a pleca în „America Express” alături de buna ei prietenă, Andreea Antonescu.

Citeşte şi: Ce planuri are George Burcea cu fetiţele. Andreea Bălan se află în America Express

Ce sumă primea Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

Cele două formează o echipă puternică şi încearcă să ajungă cât mai departe în competiţie, ba chiar să câştige marele premiu. Vedeta a acceptat să meargă cu Andreea Antonescu tocmai pentru că o știe foarte bine și este convinsă că se completează de minune.

Onorariul de la „America Express” nu a fost făcut public, dar dacă a acceptat provocarea de a pleca de lângă fetiţele ei pentru mai mult timp, suma trebuie să fie considerabilă, mult mai mare faţă de ce câştiga la Te cunosc de undeva.

Andreea Bălan este una dintre cele mai bine plătite jurate de la „Te cunosc de undeva”. Pentru o singură ediție, în anii trecuți, primea 2.000 de euro pe o singură ediție. Având în vedere că sezonul avea, cel puțin, 15 ediții, cântăreaţa pleca acasă cu 30.000 de euro.

Cine îi va lua locul la masa juriului

Andreea Bălan va fi înlocuită la masa juriului emisiunii te cunosc de undeva de Mihai Petre, fost jurat la Dancing on Ice. Între timp, Andreea împreună cu colega şi prietena Andreea Antonescu vor pleca în America, pentru a participa la reality-showul America Express. Show-ul le va duce pe artiste pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Rolul lui Mihai Petre la masa juriului emisiunii Te cunosc de undeva va fi același ca al Andreei Bălan, acela de a juriza prestația concurenților din punct de vedere al coregrafiei.