Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru un concediu în Turcia. Beneficiezi de 9 nopți într-un hotel de 5 stele all-inclusive

Când vine vorba de vacanța de vară fiecare dintre noi visează la concediul perfect. Pentru cei mai mulți români Turcia este varianta ideală. Raportul calitate-preț pare să fie pe gustul românilor, iar opțiunile sunt destul de variate.

27 iun. 2023, 12:17
Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru un concediu în Turcia. Beneficiezi de 9 nopți într-un hotel de 5 stele all-inclusive
Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru un concediu în Turcia. Beneficiezi de 9 nopți într-u n hotel de 5 stele all-inclusive

A venit sezonul estival, iar numeroși români se pregătesc pentru o perioadă de concediu. O mare parte dintre ei aleg să-și petreacă timpul liber la malul mării sau oceanului. Printre destinațiile preferate ale românilor se află și Turcia. Prin urmare, în fiecare an, turiștii din România invadează litoralul turcesc. Un român aflat deja în vacanță în Antalya a oferit recent informații detaliate despre prețurile și condițiile de cazare în hotelul pentru care a optat, alături de alți doi prieteni.

Citește și: Probleme interminabile pentru Iosif Rotariu. Soţia sa, Dana, operată în Turcia

Costin Gioga, un turist român care se află în prezent în vacanță în Antalya împreună cu familia sa, a împărtășit experiența pe care o are chiar acum cu alții. Folosind rețelele de socializare, acesta a explicat că s-a cazat la Alba Resort Side, un hotel de cinci stele din Antalya. Pentru un sejur de 9 nopți cu regimul all-inclusive, pentru 3 persoane, el a plătit doar 1.480 de euro. Transportul nu a fost inclus în acest preț. Costin afirmă că hotelul este excelent, curat și atrăgător. De asemenea, toate camerele sunt moderne și au fost renovate la începutul acestui an.

De ce fel de condiții poți beneficia într-un resort din Turcia

Plaja oferită de hotel este remarcabilă, cu un nisip extrem de fin și o intrare lină în apă. Există o mare varietate de șezlonguri, iar distanța dintre ele oferă intimitate turiștilor. Hotelul are, de asemenea, două piscine mari și cinci tobogane, dintre care două sunt dedicate copiilor. Un alt aspect deosebit al hotelului este calitatea mâncărurilor. Preparatele culinare sunt gustoase și diversificate, satisfăcând chiar și cele mai rafinate gusturi. Băuturile sunt de înaltă calitate, inclusiv berea și vinul. Fructele proaspete și înghețata sunt disponibile în cantități generoase.

Oaspeții au posibilitatea să se bucure de jocuri de volei pe plajă și au acces la două terenuri de tenis și unul de fotbal. Deoarece hotelul nu este foarte extins, plaja poate fi accesată rapid, fiind la doar 150 de metri distanță. Cu toate acestea, în ceea ce privește divertismentul, Costin a menționat ca aspect negativ faptul că animatorii au fost amuzanți într-un mod nepotrivit.

În concluzie, evaluând raportul între preț și calitate, Costin Gioga recomandă acest hotel celor care doresc să petreacă o vacanță reușită la malul mării. Cu toate acestea, el sugerează că este mai bine să rezervi prin intermediul unei agenții de turism, în loc să folosești platforma Booking.

Citește și: Cazul româncei care era să moară după o operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia, anchetat de polițiștii români