Ce sume cere Mihai Trăistariu pentru o noapte de cazare la garsonierele pe care le deține pe litoral. „Cine vrea condiții, să plătească!”

Mihai Trăistariu, în vârstă de 47 de ani, deține șase garsoniere la mare, în Năvodari, iar toate sunt rezervate în perioada mini-vacanței de 1 Mai și Paște.

16 apr. 2024, 09:52
Ce sume cere Mihai Trăistariu pentru o noapte de cazare la garsonierele pe care le deține pe litoral. „Cine vrea condiții, să plătească!”

Românii fac rezervări din plin pentru minivacanța de 1 mai și de Paște. În acest an, cele două vacanțe se suprapun, iar turiștii au o perioadă mai lungă de relaxare. Cei mai mulți dintre ei au optat pentru litoral, dar și pentru munte. Mihai  Trăistariu deține șase garsoniere în Năvodari, iar toate sunt deja rezervate.

Mihai Trăistariu e dezamăgit însă că nu a finalizat deocamdată lucrările la noul apartament pe care l-a cumpărat în Mamaia Nord, într-un complex de cinci stele. Costul pentru o noapte de cazare va fi crescut, pe măsura condițiilor oferite. Mihai Trăistariu a anunțat că începând luna iunie, turiștii se vor putea caza și în apartamentul de lux.

Citește și: Minivacanţă 1 Mai. Românii vor să meargă la munte, dar nu ar plăti mai mult de 300 de lei pe noapte în zilele libere

Cât cere Mihai Trăistariu pe o noapte de cazare în Năvodari

„A fost bătaie pe garsoniere! Adevărul este că le-am dat cam ieftin, cu 200 de ron pe noapte! Din păcate, nu am terminat încă lucrările la apartamentul nou, cel de 5 stele, de la Mamaia Nord, situat chiar în buza marii.

E în lucru, abia la 1 Iunie îi dau drumul. Acolo e altceva! La cinci stele voi cere 180 de euro pe noapte. Cine vrea condiții să plătească! Vara asta sper să dau lovitura cu el!

Complexul are 3 piscine, 10 magazine, sală de fitness, saună, farmacie, Spa și Market, toate situate la parter. E un complex cu 1000 de apartamente, situat fix în buza mării, vezi apa din pat, doar că prețul vă dați seama că va fi pe măsură”, a declarat Mihai Traistariu, pentru Click.

„Tarifele pentru 2024, pe apartament, sunt următoarele : luna Aprilie = 200 RON / NOAPTE, luna Mai= 200 RON / NOAPTE, luna Iunie = 250 RON / NOAPTE , luna Iulie = 350 RON / NOAPTE, luna August = 350 RON / NOAPTE, iar luna Septembrie = 250 RON / NOAPTE”, a mai dezvăluit solistul.

La ce profit ajunge artistul cu apartamentele închiriate pe litoralul românesc

Mihai Trăistariu a vândut, în urmă cu câțiva ani, un teren moștenit din familie la Năvodari și a demarat atunci afacerea cu garsoniere de închiriat, de la malul mării.

Cele șase apartamente pe care artistul le deține în Năvodari au constituit salvarea lui pe timp de pandemie, când a încasat  bani frumoși.

Artistul a deținut, inițial, șapte apartamente, însă unul l-a vândut ulterior. Anul trecut, în plin sezon, în luna august, costul unei garsoniere a ajuns și până la 450 de ron pe noapte.

Din păcate, artistul nu mai are vedere la mare la garsonierele din Năvodari, pentru că, în fața blocului, a fost ridicat un alt hotel, care i-a furat total priveliștea. Chiar și așa, anul trecut, Trăistariu a avut un profit de aproximativ 30.000 de euro cu garsonierele.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican, în culmea fericirii! Au dat fanilor vestea mult așteptată: „Am făcut toate demersurile, sunt deja trei ani”