Ce surpriză i-a făcut Anamaria Prodan iubitului său, Ronald Gavril, la întoarcerea în România. „Bine ai venit acasă”

Ronald Gavril a revenit în România și urmează să participe la o gală de box la Craiova, un eveniment de organizarea căruia s-a ocupat chiar impresara.

15 mai 2024, 15:26
Ce surpriză i-a făcut Anamaria Prodan iubitului său, Ronald Gavril, la întoarcerea în România. „Bine ai venit acasă”

Anamaria Prodan și-a așteptat iubitul, pe Ronald Gavril, cu o surpriză de proporții. Impresara i-a luat un tort de bun venit, cu o fotografie cu el. „Bine ai venit acasă”, a scris pe tort.

Citește și Andreea Esca pune piciorul în prag! Cum trebuie făcută educația în 2024: „A da milităria jos din pod funcționează în continuare. Limitele sunt foarte importante”

Ronald Gavril a postat pe rețelele sociale un mesaj în care a vorbit despre cariera sa sportivă. În 2013 a semnat cu Floyd Mayweather, iar în 2016 a devenit campion în America de Nord. Au urmat numeroase premii, dar și cumpene de-a lungul timpului, devenin un adevărat profesionist. După ce a locuit în SUA, acum Ronald s-a întors în România și e pregătit să lupte la gala de box de la Craiova.

„Mai sunt doar 3 zile până la marele meci de la Craiova! În 2013, am semnat cu Floyd Mayweather – un vis devenit realitate. În 2016, am devenit campionul Americii de Nord. În 2017, am luptat pentru titlul mondial WBC, dar am pierdut printr-o decizie controversată. Am continuat să lupt și în 2018 am avut revanșa împotriva lui Benavidez.

În 2022, am câștigat titlul WBA LATIN, iar în 2023, titlul WBC Continental America. După 10 ani de box în România, am devenit profesionist. Acum, după toți acești ani, mă întorc acasă. Pe 17 mai, vă aștept la Craiova pentru cea mai tare gală de box, unde se va pune în joc titlul WBC Latin! Haideți să facem din această seară una de neuitat!

Cu respect,

Ronald “The Thrill” Gavril”, a scris Ronald Gavril pe Social Media.

Citește și Cine e și cum arată iubita lui Mihai Albu. Au apărut pentru prima oară într-o emisiune. A„Nu am vrut să-i ascund absolut nimic”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se pregătesc de nuntă

Anamaria Prodan și Ronald Gavril își fac deja planuri pentru o nuntă de poveste. Cei doi plănuiesc să să căsătorească pe malul oceanului, într-un decor de vis, iar invitații sunt încurajați să se îmbrace lejer, toți în alb. Își doresc ca fructele de mare să fie parte din meniul evenimentului, însoțite de șampanie rafinată. Se gândesc, de asemenea, la muzică de cameră, de operă și trupe de balet care să creeze o atmosferă de vis.

Printre invitații de seamă se numără și prietena de suflet a Anamariei prodan, nimeni alta decât Cristina Păsăroiu, cea care cântă alături de Andrea Bocelli (65 de ani), și care a fost rugată deja să confirme prezența.

Ronald Gavril a cerut-o deja de soție pe Anamaria Prodan și i-a oferit un inel de logodnă.