Cine e și cum arată iubita lui Mihai Albu. Au apărut pentru prima oară într-o emisiune. „Nu am vrut să-i ascund absolut nimic”

Mihai Albu a prezentat-o public pe iubita lui, medicul Elena Nechifor. Cei doi au fost prezenți pentru prima dată într-o emisiune tv și au vorbit despre perioada cumplită prin care trece creatorul de modă, de când a aflat că are cancer.

15 mai 2024, 15:01

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer în luna februarie, cânc a mers la un control anual de rutină. A primit vestea chiar în ziua în care i-a murit fratele.

”A fost o perioadă de așteptare de două săptămâni, o perioadă grea de așteptare. Eu am citit prima rezultatul, iar el aștepta lângă mine să-i dau un răspuns. Știam că e vorba de cancer și că urmează o călătorie imprevizibilă, cu deznodământ pe care nu poți să-l anticipezi”, a spus iubita lui Mihai albu- în candrul emisiunii ”La Măruță” de la Pro TV.

Citește și Mihai Dragomir, câştigător Chefi la cuţite 2024 la 24 de ani: „Mi s-a făcut pielea de găină”

”Primul lucru e genetic, fratele meu a avut. Exact când am aflat eu asta, fratele meu a decedat, iar cu 5 luni în urmă, mama. Fratele meu era sub tratament. Știam că el se tratează, dar nu acesta a fost motivul pentru care a murit. A făcut infarct”, a completat și designerul.

Mihai Albu a primit vestea că are cancer chiar de la iubita lui, Elena Nechifor, care e chirurg cardiac. „Am fost destul de transparentă, nu am vrut să-i ascund absolut nimic, nu am vrut să-i cosmetizez situația. Am fost permanent acolo! Deși înțelegea ceea ce i se întâmplă, întreba de mai multe ori aceeași întrebare, cu aceleași explicații, însă așa sunt pacienții, nu acceptă diagnosticul și nu vor să creadă că au cancer. Timpul în patologia asta nu este partener, noi suntem împotriva timpului, contra lui”, a spus ea.

Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita lui

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, când designerul o avea în grijă pe mama sa, decedată între timp. Elena Nechifor a apărut în viața lui fix în momentul în care avea cel mai mult nevoie.

”Am plâns și încă mai fac asta, dar recunosc asta. Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el, de fapt, mi-am dat seama că este un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv”, a declarat și iubita lui Mihai Albu, în vârstă de 41 de ani.

Citește și Veşti extraordinare despre marele artist Florin Piersic. Ce spun medicii despre evoluţia sa şi când poate reveni pe scenă