Ce surprize noi aduce sezonul șapte din ,,Insula Iubirii”. Radu Vâlcan: ”Dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte”

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon din celebrul show care îi ține sufletul la gură. Radu Vâlcan, gazda emisiunii, a plecat deja în Thailanda acolo unde va filma pentru sezonul cu numărul șapte.

18 nov. 2022, 15:10
Ce surprize noi aduce sezonul șapte din ,,Insula Iubirii”.  Radu Vâlcan: ”Dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte”

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon din celebrul show care îi ține sufletul la gură. Radu Vâlcan promite multe surprize și se declară nerăbdtător să le împărtășească cu publicul.

Ce noutăți aduce sezonul cu numărul șapte

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon, de până acum, ne-a surprins diferit!”, a declarat Radu Vâlcan.

Filmările vor avea loc în Thailanda, în Puket. Tinerii vor trebui să facă față tentației ispitelor, mai ales că sunt într-o relație, iar de cele mai multe ori acest lucru pare foarte greu pentru ei.

Cu toate că în pandemie emisiunea nu s-a mai filmat, succesul sezonului cu numărul șase i-a făcut pe producători să facă un nou sezon, care se anunță unul foarte intens. Deși înainte de sezonul cu numărul șase , fanii show-ului au fost anunțați că producția va lua final, șefii Antena 1 s-au răzgândit.

Citește și: Galina, o tânără de 36 de ani, ucisă de ruși în fața copiilor, în timpul bombardamentelor din Zaporojie. „Zace inconștientă pe asfalt, vino!”Radu Vâlcan va sta departe de Adela Popescu și de copii

Cu toate că este foarte bucuros că va merge să filmeze în Thailanda, însă greul il va duce în această perioadă Adela Popescu și asta pentru că va trebui să se împartă între muncă, copii și alte contracte pe care le va avea de onorat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o echipă unită, iar aceștia se ajută foarte mult în creșterea și educația celor trei copii.

Citește și:Alertă la nivel înalt! Coreea de Nord a lansat o nouă rachetă care a aterizat la doar 200 de km de coasta Japoniei