Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la evenimentele private. Suma uriaşă pe care trebuie s-o scoţi din buzunar dacă vrei ca unul din cei doi artişti să-ţi cânte la nuntă

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău sunt două dintre numele reprezentative din industria muzicii de petrecere şi unii dintre cei mai apreciaţi artişti. Acesta este motivul pentru care cei doi solicită sume uriaşe pentru a întreţine atmosfera la evenimentele private.

10 oct. 2022, 13:22
Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la evenimentele private. Suma uriaşă pe care trebuie s-o scoţi din buzunar dacă vrei ca unul din cei doi artişti să-ţi cânte la nuntă

Culiță Sterp şi Vlăduţa Lupău, doi artişti din noua generaţie a cântăreţilor de muzică de petrecere, au lansat, în ultimii ani, piese care au spart topurile muzicale. Vlăduța Lupău s-a lansat ca interpretă de muzică populară, ulterior cochetând şi cu muzica ușoară şi manelele.

Pentru a întreţine atmosfera la evenimentele private, cei doi artişti percep tarife destul de mari comparativ cu alţi colegi de breaslă mai puţin apreciaţi.

Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la nunţi şi botezuri

Ca să-i aduci la nuntă sau la botez, trebuie să scoţi din buzunar sume cuprinse între 4.000 și 5.000 de euro. Potrivit click.ro, pentru a-i asculta live, la un eveniment privat, pe Vlăduța Lupău împreună cu Rapsozii Maramureşului ar trebui să te pregăteşti cu 5.000 de euro. Puţini sunt cei care să nu aprecieze şi să fredoneze împreună cu ea celebrele piese „O fată hoinară”, „Seara asta facem show” sau „Până la stele”.

Citeste si: Cum arătau Culiță Sterp și iubita sa în urmă cu 13 ani, când erau colegi la liceu. Artistul o plăcea încă de atunci, dar ea nu-l băga în seamă

La rândul său, Culiță Sterp percepe şi el un tarif care variază în jur 5.000 de euro. Sumele sunt destul de mari, dar distracţia este garantată, iar evenimentul va fi, cu siguranţă, unul memorabil.

Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte personae. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus managerul lui Culiță Sterp.

Culiţă Sterp i-a făcut cadou iubitei sale un bolid de 100.000 de euro

Artistul se bucură de o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare, unde împărtăşeşte cu fanii multe dintre activităţile sale de zi cu zi. Recent, a făcut un video, prin care le arată prietenilor virtuali ce surpriză i-a făcut mamei copilului său, cu ocazia zilei sale de naştere.

Cântăreţul a declarat că şi-a închis telefonul şi nu a mai vorbit cu ea, pe motiv că este la o cântare şi nu are semnal, ştiind că aceasta se va supăra: „Era supărată pe mine că am lipsit două zile de acasă, cu telefonul închis. I-am zis că sunt la cântat şi nu am semnal„.

Cu un buchet de flori în mână, Culiţă Sterp abia a aşteptat să-i vadă reacţia iubitei sale, atunci când va vedea ce cadou i-a luat. Artistul nu s-a uitat deloc la bani, i-a cumpărat Danielei un Audi Q8, în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

La mulţi ani, frumoasa mea! Ştiu că nu prea pui preţ pe lucrurile materiale şi mă cerţi de fiecare dată când îţi iau câte ceva, dar acum, după atâţia ani împreună şi atâţia de când ne ştim, lasă-mi să-mi fac şi eu damblaua, că şi tu ai făcut atâtea pentru mine. Te iubesc!„, este mesajul pe care artistul i l-a transmis iubitei sale. (Vezi AICI imaginile)