Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la evenimentele private. Suma uriaşă pe care trebuie s-o scoţi din buzunar dacă vrei ca unul din cei doi artişti să-ţi cânte la nuntă

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău sunt două dintre numele reprezentative din industria muzicii de petrecere şi unii dintre cei mai apreciaţi artişti. Acesta este motivul pentru care cei doi solicită sume uriaşe pentru a întreţine atmosfera la evenimentele private.

25 oct. 2021, 11:22
Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la evenimentele private. Suma uriaşă pe care trebuie s-o scoţi din buzunar dacă vrei ca unul din cei doi artişti să-ţi cânte la nuntă

Culiță Sterp şi Vlăduţa Lupău, doi artişti din noua generaţie a cântăreţilor de muzică de petrecere, au lansat, în ultimii ani, piese care au spart topurile muzicale. Vlăduța Lupău s-a lansat ca interpretă de muzică populară, ulterior cochetând şi cu muzica ușoară şi manelele.

Pentru a întreţine atmosfera la evenimentele private, cei doi artişti percep tarife destul de mari comparativ cu alţi colegi de breaslă mai puţin apreciaţi.

Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la nunţi şi botezuri

Ca să-i aduci la nuntă sau la botez, trebuie să scoţi din buzunar sume cuprinse între 4.000 și 5.000 de euro. Potrivit click.ro, pentru a-i asculta live, la un eveniment privat, pe Vlăduța Lupău împreună cu Rapsozii Maramureşului ar trebui să te pregăteşti cu 5.000 de euro. Puţini sunt cei care să nu aprecieze şi să fredoneze împreună cu ea celebrele piese „O fată hoinară”, „Seara asta facem show” sau „Până la stele”.

Citeste si Petrecere mare în familia lui Culiţă Sterp. Artistul şi-a botezat băieţelul, iar printre invitaţi s-au numărat Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu. VIDEO

La rândul său, Culiță Sterp percepe un tarif ceva mai flexibil, care variază între 4-5.000 de euro.

Sumele sunt destul de mari, dar distracţia este garantată, iar evenimentul va fi, cu siguranţă, unul memorabil.

Suma uriașă pe care manelistul Bogdan de la Ploiești o percepe la nunți și botezuri

Bogdan de la Ploieşti, un nume poate mai puţin vehiculat decât cele ale lui Culiţă Sterp şi Vlăduţei Lupău, dar cu siguranţă aflat pe un trend ascendent, este un alt artist care percepe sume uriaşe la nunţi şi botezuri.

Bogdan de la Ploiești, pe numele său adevărat Bogdan Marian Aldea, ştie să încingă atmosfera la orice eveniment este invitat și, deși face parte din noul val de maneliști, percepe tarife destul de mari.

Într-un timp record, tânărul a adunat zeci de milioane de vizualizări, ajungând astfel unui dintre cei mai apreciați interpreți de manele ai momentului. A devenit cunoscut nu doar pe plan național, ci și la nivel internațional. Şi cum notorietatea costă, pentru a-l avea invitat la un eveniment privat, trebuie să scoți din buzunare aproximativ 3000 de euro.

Clejanii au crescut tariful după scandalul cu Fulgy

Pentru a recupera din pierderile cauzate de pandemiei, dar și ca urmare a faptului că au tot fost invitaţi la diverse posturi de televiziune în urma scandalurilor în care i-a târât Fulgy, Viorica şi ioniţă de la Clejani ar avea acum pretenții financiare mai mari.

Mai exact, Clejanii solicită între 5.000 şi 5.500 de euro la o nuntă, conform artistipentrununta.ro.

Citeste si Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Vedeta se tratează la Paris: „Sper să mă fac un om normal”

 


loading...
Partenerii noștri