Cum arătau Culiță Sterp și iubita sa în urmă cu 13 ani, când erau colegi la liceu. Artistul o plăcea încă de atunci, dar ea nu-l băga în seamă

Daniela Iliescu şi Culiță Sterp formează unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au şi  împreună un băiețel, pe nume Milan.

09 oct. 2022, 15:47

Daniela Iliescu şi Culiţă Sterp se cunosc de mulţi ani, din adolescenţă. Au fost colegi de clasă în liceu.

Daniela şi Culiţă Sterp se cunosc de mai bine de 13 ani, din adolescentă, dar formează cu cuplu de doar doi ani. Deşi au împreună un băieţel pe nume Milan, Culiţă Sterp şi iubita lui nu s-au căsătorit şi nici nu au anunţat că ar plănui să facă marele pas prea curând.

Citeşte şi: Imediat după nuntă, Sebi a pus piciorul în prag. Ce i-a interzis Getuței Sterp să mai facă de acum înainte. ”El nu vrea”

 

Culiţă Sterp o plăcea din liceu, dar ea nu-l băga în seamă

„Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.”, a mărturisit Culiţă Sterp.

Citeşte şi: Geta Sterp, sora lui Culiță, își face luna de miere la stână. Cum a fost surprinsă proaspăta mireasă, la mai puțin de o săptămână de la nuntă

După terminarea liceului, fiecare şi-a văzut de viaţă. Ea a plecat în America, iar el s-a lansat în lumea muzicală. S-au reîntâlnit după mulţi ani, s-au plăcut, iar acum sunt un cuplu.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săptmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”, a povestit Daniela.