Ce te așteaptă în 2021 în funcție de luna în care te-ai născut

Ce te așteaptă în 2021 în funcție de luna în care te-ai născut. Astrologii și numerologii de peste tot ne dau asigurări că anul 2021 va fi mai bun decât precedentul. Și chiar dacă vom avea parte de situații mai ieșite din comun, acestea nu vor avea impactul evenimentelor din 2020.

01 ian. 2021, 23:20
Ce te așteaptă în 2021 în funcție de luna în care te-ai născut
Ce te așteaptă în 2021 în funcție de luna în care te-ai născut

Ce te așteaptă în 2021 în funcție de luna în care te-ai născut. Chiar dacă, la modul general, vom avea parte de evenimente ieșite din comun, dar nu neapărat cu o încărcătură negativă, specialiștii amintiți mai sus au făcut și previziuni particulare. Descoperă, în rândurile următoare, ce-ți rezervă anul 2021 în funcție de luna în care te-ai născut.

Ce te așteaptă în 2021 în funcție de luna în care te-ai născut

Cei născuți în ianuarie sunt puși pe fapte mari, scrie kudika.ro. Sunt din ce în ce mai dornici să iasă din zona de confort și să încerce lucruri noi. Odată făcut acest pas, vor vedea că vor începe să adore provocările și se vor convinge de puterea și de energia pe care le au. O persoană cu adevărat specială poate intra în viața lor și să le-o dea cu totul peste cap, dar în sensul bun.

Cei născuți în februarie vor avea parte de schimbări importante în viața profesională. Au multă încredere în ei, iar ideile sau proiectele lor îi vor ajuta să se remarce și să evolueze rapid în carieră. Universul îi va ajuta să își urmeze visurile.

Cei născuți în martie aleg să călătorească, să descopere locuri și oameni noi, să strângă amintiri. Călătoriile îi încarcă cu multă energie pozitivă, iar 2020 i-a învățat să se prețuiască mai mult și să conștientizeze faptul că, din când în când, au nevoie să-și încarce și ei bateriile. Surpriza Universului pentru ei, în acest an, este echilibrul emoțional.

Citeste si Horoscop 2021 Cassandra: Bani, carieră, dragoste. Cine primeşte totul pe tavă!

Cei născuți în aprilie învață să aibă încredere în ei și înțeleg că sunt singurii responsabili pentru fericirea lor. Înțeleg, de asemenea, că este irațional să aștepte de la un străin să îi salveze sau să îi facă fericiţi. Anul acesta, sunt mari şanse ca în viaşa lor să apară acea persoană pe care o aşteaptă de multă vreme, acea persoană cu care va fi pe acelaşi nivel vibraţional.

Cei născuţi în mai vor profita din plin, în 2021, de toate ocaziile care li se oferă, fie că este vorba despre planul personal sau profesional. Ei vor învăţa că e mai bine să regrete un lucru făcut decât să regrete că nu l-au făcut. Nu mai vor să rateze nicio clipă, aşa cum au făcut-o până acum. Chiar dacă le va fi puţin dificil să iasă din zona de confort, o vor face şi vor fi extraordinar de fericiţi că au făcut-o.

Cei născuţi în iunie învaţă să aibă mult mai multă încredere în ei. Şi asta pentru că au trecut prin multe şi ştiu că pot duce. Profesional, vor îndrăzni să rişte, iar acet lucru le va aduce doar beneficii. Universul le va scoate în cale oameni frumoși, cu suflet minunat, care îi vor ajuta să se dezvolte mai cu seamă psiho-emoţional.

Cei născuţi în iulie vor avea parte de un an frumos, în care vor învăţa să nu mai despice firul în patru şi s se bucure de tot ceea ce li se întâmplă fără să se mai gândească la ce li s-ar putea întâmpla rău. Înţeleg că nu pot controla lucrurile, dar pot controla percepţia şi gândurile lor faţă de ceea ce li se întâmplă. Universul îi va ajuta să dărâme toate zidurile pe care le-au construit în jurul inimii lor.

Cei născuţi în august vor fi foarte atenţi la cheltuieli. Vor învăţa să fie mai chibzuiţi şi să investească exact în acele lucruri care le fac cu adevărat trebuinţă. Universul le pregăteşte câteva oportunități frumoase care îi vor ajuta să ajungă mai repede să îşi împlinească toate visurile.

Cei născuţi în septembrie sunt privilegiaţii Universului, căci ei vor primi cea mai multă energie pozitivă de la Univers, care îi va ajuta să facă acele schimbări la care visează de mult timp pe plan personal. Vor învăţa să fie mai atenţi la oamenii pe care îi lasă să se apropie de ei. Pe plan sentimental, sfârşitul de an le aduce surprize frumoase.

Cei născuţi în octombrie vor avea parte de surprize plăcute. Universul îi ajută să se desprindă de trecut şi să-şi focalizeze atenţia pe ceea ce au de făcut în viitor. Vor învăţa să trăiască mai spontan, vor alege aventura și îşi vor bucura sufletul cu lucruri mărunte. Universul îi ajută să-şi împlinească visurile.

Citeste si Mercur in Capricorn 2021. Ce rezolutii ai pentru Noul An?ATENTIE ce gandesti si vorbesti la trecerea dintre ani!

Cei născuţi în noiembrie au parte de lucruri incredibile pe plan personal şi învaţă să creeze relaţii speciale cu cei dragi. În viaţa sentimentală se întâmplă lucruri minunate în cea de-a doua jumătate a anului. Universul le pregăteşte schimbări neaşteptate, pe care ar fi bine să le primească cu inima deschisă.

Cei născuţi în decembrie vor avea parte de noi începuturi. Îi aşteaptă un capitol interesant al vieţii lor dacă au curaj săd ea pagina. Universul îi ajută să meargă înainte fără să mai privească înapoi şi fără să mai fie copleşiţi de regrete. Şi mai mult decât atât, le va scoate în cale oamenii potriviţi care îi vor ajuta să evolueze spiritual.