Mercur in Capricorn 2021. Ce rezolutii ai pentru Noul An?ATENTIE ce gandesti si vorbesti la trecerea dintre ani!

La trecerea dintre ani, Cosmosul ne ofera contextul astral potrivit pentru a ne formula rezolutii clare, eficiente, realiste si pragmatice pentru noul an si noul deceniu – Mercur in Capricorn

31 dec. 2020, 16:38
Mercur in Capricorn 2021. Ce rezolutii ai pentru Noul An?ATENTIE ce gandesti si vorbesti la trecerea dintre ani!

Mercur in Capricorn. Anul 2020 mai are doar cateva zile si se incheie, nu inainte ca Mercur, planeta comunicarii, gandirii, calatoriilor, tehnologiei sa isi schimbe zodia ce il gazduieste. Din optimistul Sagetator, Mercur intra in pragmaticul si organizatul Capricorn unde va fi intre 20 decembrie 2020 si 8 ianuarie 2021. Capricornul este cunoscut pentru cat de mult munceste, planifica si este dominat de spirit practic. In Capricorn vor fi in 20 decembrie Luna si Pluto, iar din 21 decembrie ii va urma Soarele. Prezenta planetei Mercur tot aici intareste influenta energiei Capricornului asupra vietilor noastre.

Horoscop 2021 Mihai Voropchievici: „Totul se schimbă din prima zi a anului, pe 1 ianuarie”
La trecerea dintre ani, Cosmosul ne ofera contextul astral potrivit pentru a ne formula rezolutii clare, eficiente, realiste si pragmatice pentru noul an si noul deceniu – Mercur in Capricorn
Cu Mercur in Capricorn suntem mai putin galagiosi si laudarosi. Ne vom concentra mai mult pe detaliile care fac ca lucrurile sa se intample in loc de imaginea mare, de ansamblu, ce poate fi uneori si nerealista. Zodiile de pamant – Taur, Fecioara si Capricorn – se vor bucura cel mai mult de vibratiile lui Mercur, in timp ce zodiile Berbec, Rac si Balanta vor avea o dificultate mai mare cu aceasta schimbare de ritm.

Cat timp am fost cu Mercur in Sagetator, am fost incurajati sa calatorim, sa invatam. Sa ne imbogatim mintile si sa evoluam intr-o forma sau alta. Chiar daca nu s-a putut calatori fizic, ni s-a dat oportunitatea de a merge intr-o aventura intelectuala. Sa descoperim subiecte noi si fascinante. Sau sa ne conectam cu cineva care locuieste mai departe de noi. Multi am experimentat contactul cu oameni noi si idei noi. Dar acum este timpul sa ne formulam noi scopuri care sa reflecte mai bine persoana care suntem si care vrem sa devenim.

De aceea, Mercur in Capricorn ne ajuta sa luam viata mai in serios. Sa ne oprim din a visa cu ochii deschisi despre ce vrem. Si chiar sa facem ceva in acest sens. Intrucat Mercur conduce comunicarea, noul tranzit este cel mai bun pentru a formula un plan, a-l vorbi cu altii sau a-l pune pe scris, ca sa avem un sezon Capricorn cat mai productiv posibil!

Capricornul nu are prea multa imaginatie sau emotie.
El este un semn de pamant materialist, deci Mercur in Capricorn ne va pune intr-o stare mentala mult mai pragmatica si logica. A vorbi despre ce simtim sau a vorbi cu cineva doar de dragul vorbitului nu se prea poate intampla in acest tranzit – cea mai mare preocupare mentala este cea de a obtine rezultatele gandite.

Sa avem grija sa alocam si timp pentru relaxare si distractie – cu atatea planete importante in Capricorn riscam sa uitam de acest aspect vital al vietii! Energia Capricornului ne poate face sa fim mai duri cu noi insine, sa punem presiune pe noi daca nu facem constant ceva in directia tintita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop special: MERCUR se muta in seriosul CAPRICORN pana pe 8 ianuarie 2021! Energie noua, ATENTIE ce gandesti si vorbesti la trecerea dintre ani!
Mercur in Capricorn 2020. Anul 2020 mai are doar cateva zile si se incheie, nu inainte ca Mercur, planeta comunicarii, gandirii, calatoriilor, tehnologiei sa paraseasca optimistul Sagetator pentru pragmaticul si organizatul Capricorn unde va fi intre 20 decembrie 2020 si 8 ianuarie 2021. Capricornul este cunoscut pentru cat de mult munceste, planifica si este dominat de spirit practic.

La trecerea dintre ani, Cosmosul ne ofera contextul astral potrivit pentru a ne formula rezolutii clare, eficiente, realiste si pragmatice pentru noul an si noul deceniu. Afla mai multe detalii despre contextul astral al schimbarii zodiei lui Mercur aici.

Ce inseamna pentru fiecare zodie tranzitul Mercur in Capricorn 2020?
Mercur in Capricorn 2021 BERBEC
Mercur in Capricorn 2020 inseamna pentru zodia ta mult mai multa activitate mentala si implicare in cariera, in reputatie si in activitati ce implica setarea de obiective ambitioase dar realizabile. Exista deja multa activitate planetara in aceasta zona a hartii tale iar cu Mercur aici totul va capata mai mult sens pentru tine. Comunicarile iti vor fi mai studiate si atente in acest tranzit si este ceva chiar necesar, dat fiind faptul ca altii tind sa te ia foarte in serios si sa te urmeze, deci ai o responsabilitate ce spui si cum spui.

Mercur in Capricorn 2021 TAUR
Mercur in Capricorn inseamna prezenta sa in sectorul tau noua unde deja exista multa activitate planetara. Vei gandi des noi moduri de a te bucura de schimbarea de ritm si de experientele iesite din rutina, din comun, din usual. Vei avea o foame mai mare de a invata ceva nou dar nu nerealist si neaplicabil. Vei dori sa iti extinzi in viata practica cunoasterea deja acumulata. Acest tranzit iti stimuleaza curiozitatea sau nelinistea mentala daca nu iti hranesti adevaratele interese care sa iti aduca rezultate palpabile.

Mercur in Capricorn 2021 GEMENI
Mercur in Capricorn 2020 inseamna prezenta sa in sectorul tau numarul opt care este foarte activ deja si pune accent pe viata ta intima, pe mistere, psihologie, investigatii, strategii de termen lung si atractii pentru tot ce este tabu sau ascuns. Vei cauta semnificatii mai adanci sau scopuri ascunse si nevazute. Mercur aici te ajuta sa ai mai multa obiectivitate la circumstante si emotii mai complicate sau cu radacini mai adanci. Discutiile se pot intensifica rapid, totusi tu te poti detasa de orice subiect ca sa te mentii rational, logic si corect.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...