Ce tragedie. Ana Maria a fost găsită moartă în cada de baie de rude

Tragedie în Constanța acolo unde o tânără în vârstă de numai 19 ani, mămică a unei fetiţe de cinci luni, a fost găsită moartă în baie.

RomaniaTV.net
09 feb. 2020, 11:31
Ce tragedie. Ana Maria a fost găsită moartă în cada de baie de rude

Femeia a fost descoperită fără viaţă de rudele ei. Oamenii au sunat disperaţi la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical.

Medicii au început manevrele de resuscitare. Minute în șir s-au chinuit cei de pe echipajul de intervenție să o aducă la viață pe tânără. Din nefericire, toate eforturile lor s-au dovedit a fi în zadar și, în cele din urmă, a fost constatat decesul.

Drama este una cu atât mai mare cu cât nimeni nu ştia ca fata să fi avut vreo problemă medicală. Conform primelor informații, Ana Maria Stan şi-a pierdut viaţa în urmă cu două zile. Tânăra a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar şi o fiică de numai câteva luni, care va creşte acum fără mângâierea mamei.

Nimeni nu a ştiut motivul pentru care Ana Maria s-a stins din viaţă. Răspunsul a venit de la medicii legişti care au efectuat necropsia.

Astfel, specialiștii le-au transmis rudelor că tânăra mămică a murit din cauza unui infarct. Vestea a căzut ca un trăsnet peste prietenii tinerei care au lăsat mai multe mesaje de condoleanțe pe pagina acesteia de facebook.

„Dumnezeu sa te ierte Anușca ceva de necrezut. Drum lin către îngeri fata frumoasă”, a scris o apropiată de-a fetei pe rețeaua de socializare

Tragedia s-a petrecut în localitatea Nazarcea, o comună care se pregătește acum să o conducă pe ultimul drum pe tânăra mămică.