Ce trebuie să facă o femeie ca să fie sexy. Cătălin Botezatu, mărturisiri fără perdea: „E atât de simplu”

Ce trebuie să facă o femeie ca să fie sexy. Când vine vorba despre modă şi stil, Cătălin Botezatu este un expert şi împărtăşeşte multe dintre secretele sale, pe care le-a descoperit de-a lungul timpului.

07 nov. 2022, 15:10
Ce trebuie să facă o femeie ca să fie sexy. Cătălin Botezatu, mărturisiri fără perdea: „E atât de simplu”
Designerul este de părere că lucrurile simple fac diferența

Ce trebuie să facă o femeie ca să fie sexy. Privind puterea seducție a unei femei, designerul este de părere că lucrurile simple fac diferența şi le recomandă femeilor un truc inedit, despre care multe ar fi putut crede că este deja demodat. Cătălin Botezatu știe foarte bine cât de importante sunt eleganța și atitudine, ele fiind două dintre cele mai de preț calități pe care femeile le pot pune în valoare.

Ce trebuie să facă o femeie ca să fie sexy

Cătălin Botezatu spune că toți bărbații au o slăbiciune pentru femeile care le poartă cămășile şi este de părere că acest gest poate fi cea mai importantă armă a seducției. „Nimic deosebit nu trebuie să facă! Dacă vrea să fie mega sexy poate să fie goală, așa cum a lăsat-o Dumnezeu, cu o cămașă alba a iubitului ei, așa largă puțin și să o vezi așa efectiv plutind până la tine.

Este cel mai sexy lucru pe care o femeie poate să îl facă să îmbrace cămașa iubitului ei! Nu sunt necesare portjartierele, tocurile și toate lucrurile acestea. Trebuie să fie natural și cu cămașa ta cum spune Lidia Buble„, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit Wowbiz.ro.

Citeşte şi: Greşelile pe care le fac multe femei când merg la nuntă. Ce să nu porţi niciodată, sfaturi de la Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre starea lui de sănatate

Cătălin Botezatu a trecut prin momente de cumpănă atunci când a aflat că are cancer. În luna martie a acestui an, designer-ul a suferit o nouă intervenție chirurgicală în Turcia, după ce medicii i-au găsit o tumoră canceroasă în anul 2021 și i-au extirpat jumătate de colon. Deși a răspuns bine tratamentelor, designerul a avut nevoie de încă o operație.

Nu mănânc prăjeli deloc. Carne foarte puțină, deși mâncam foarte mult mușchi de vită înainte, acum mănânc foarte rar. Carne de porc, nu mai mănânc acum, deși îmi place foarte tare, am zis că fac acum o pauză ca să pot să mănânc de Crăciun pentru că sunt un gurmand. Răntașuri, mănânc mai multe fructe, e foarte greu.  Am eliminat multe plăceri culinare, dar nu mănânc dulce atât de mult, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin, dar repet asta nu înseamnă că le-am eliminat deloc. Nu sunt vegan și nu cred că o să fiu niciodată și nu o să militez pentru asta”, a spus Cătălin Botezatu.