Greşelile pe care le fac multe femei când merg la nuntă. Ce să nu porţi niciodată, sfaturi de la Cătălin Botezatu

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit despre greşelile pe care multe femei le fac atunci când îşi aleg rochiile pe care le îmbracă când sunt invitate la o nuntă.

15 oct. 2022, 14:16
Greşelile pe care le fac multe femei când merg la nuntă. Ce să nu porţi niciodată, sfaturi de la Cătălin Botezatu

Femeiile plinuţe nu trebuie să îmbrace niciodată rochii cu crinolină, nici la nuntă. „Vor arata ca o butelie cu husă”, spune designerul Cătălin Botezatu. Acest tip de rochii sunt indicate în cazul femeilor slabe şi înalte.

„La o nunta, prima greseala pe care o fac femeile este sa isi faca o rochie asemanatoare cu a unei vedete, sa-si faca rochii pe care le vad pozate pe manechine de 1,80 m, care sunt urcate si pe un piedestal si care dau asa, o chestie statuara, ele neavand masurile necesare pentru o astfel de rochie. Atunci, de multe ori, domnisoarele care sunt mai mici de inaltime, mai grasute, nu e nimic rau in asta, Doamne fereste, dar daca au o rochie cu crinolina, vor arata ca o butelie cu husa.

Plus ca nu isi dau seama ca o crinolina din aceea mare e frumoasa, e adevarat, dar pe o femeie inalta. Si in momentul cand stai 12 ore, 20 de ore la o nunta, cu crinolina aia, cand te asezi jos se vede asa… Nu mai conteaza… Deci asta e cea mai mare greseala la doamne”, mai spus Botezatu.

Citeşte şi: Dana Budeanu se pregăteşte de nuntă! Cine e bărbatul celebru care i-a furat inima: „Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!”

O alta mare greşeală majoră pe care unele femei invitate la nuntă o fac este alegerea culorii. Mai exact, spune designerul, nu este indicat ca vestimentaţia aleasă să fie în culoarea albă sau ocru.

„La nuntă îti alegi o rochie de o alta culoare decat alb imaculat sau ocru pentru ca ori esti mireasa, ori nu mai esti mireasa”, a mai spus Catalin Botezatu.

Citeşte şi: Luis Gabriel s-a căsătorit cu Haziran. Au avut nuntă şi botez în aceeaşi zi. Ce rochie a purtat mireasa