Ce trebuie să faci ca să ai Karma pozitivă în funcţie de zodie

Karma reprezintă o teorie străveche, conform căreia oamenii atrag în viața lor evenimente bazate pe faptele și gândurile lor. Află de la astrologi ce trebuie să faci pentru a avea o karmă pozitivă în funcție de zodia ta!  

RomaniaTV.net
04 mart. 2019, 10:02
Ce trebuie să faci ca să ai Karma pozitivă în funcţie de zodie

Nu te mai plânge! Nimănui nu-i plac oamenii care aduc negativitate în orice discuție!Învață să povestești prietenilor doar despre momentele bune din viața ta, iar gândurile tale vor atrage energia pozitivă!Este bine cunoscut faptul că oamenii vor să fie mereu în preajma persoanelor carismatice care ridică moralul tuturor, astfel în conversațiile cu cei din jur începe întotdeauna cu subiecte care îți aduc zâmbetul pe buze și care te fac să te simți bine, astfel vei face loc karmei pozitive în viața ta în cel mai scurt timp!

Taur

Ca să atragi karma pozitivă în viața ta este nevoie să vizualizezi cu ochii minții tot ceea ce îți dorești să primești, iar gândurile odată vizualizate se vor materializa!Nu te gândi niciodată la ceea ce îți lipsește, ci doar la ceea ce iți dorești și la faptul că ești recunoscător pentru tot ceea ce există în viața ta în prezent!

Gemeni

Pentru a avea o karmă pozitivă este necesar să te iubești mai mult pe tine iar apoi pe cei din jur, iar toate lucrurile bune pe care ți le dorești vor apărea în viața ta când te aștepți mai puțin!Nu lăsa loc sentimentelor de ură sau invidie să te acapareze, pentru că acestea se vor transforma în energie negativă și se vor întoarce asupra ta asemenea unui bumerang!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro