Ce trebuie să faci dacă găseşti o monedă înfiptă în portiera maşinii. Iată cum te lasă hoţii fără bunuri. VIDEO

Ingeniozitatea infractorilor nu are limite, iar acest lucru este de-a dreptul îngrijorător. Hoţii de maşini au descoperit o metodă ingenioasă de a te lăsa fără bunurile lăsate în autoturism.

16 ian. 2022, 21:45
Ce trebuie să faci dacă găseşti o monedă înfiptă în portiera maşinii. Iată cum te lasă hoţii fără bunuri. VIDEO

Dacă observi o monedă înfiptă în portiera maşinii, alertează imediat Poliţia. O monedă înțepenită în mânerul portierei din față de pe partea pasagerului are rolul de a dezafecta închiderea centralizată după ce părăsești autovehiculul.

Ce trebuie să faci dacă găseşti o monedă înfiptă în portiera maşinii

Sistemul de închidere centralizată este dat peste cap, iar mașină rămâne astfel deschisă. Astfel, hoţii reuşesc să pătrundă în autoturism şi să-ţi sustragă bunurile sau chiar să se urce la volan şi să demareze în trombă.

Doar că, pentru a pleca cu maşina, au nevoie de chei. Astfel, aceştia vor rămâne ascunși pe bancheta din spate, de unde așteaptă să te întorci și să te urci din nou în mașină. Este momentul în care te vor lovi ca să rămâi inconştient şi să-ţi ia cheile.

Citeste si Trucul GENIAL ca să dezabureşti în câteva minute geamurile de la maşină în dimineţile geroase

Pe internet circulă chiar un clip video cu metoda ingenioasă a hoţilor de maşini. Această metodă de a încerca pătrunderea ilegală într-o maşină poate funcţiona mai ales în zonele aglomerate când atenţia şoferului este distrasă.

Aşadar, dacă ai lăsat maşina peste noaptea afară, a doua zi, înainte de a urca în ea, verifică bine portierele.

Citeste si Cum să reduci consumul de benzină. Trucurile pe care orice conducător auto ar trebui să le cunoască

La ce alte metode de furt din maşini apelează hoţii

Iată, mai jos, alte câteva metode ingenioase prin care hoţii reuşesc să sustragă bunuri din autoturisme.

Bruiajul telecomenzii sistemului de închidere centralizată

Această metodă implică folosirea unui dispozitiv de bruiaj comandat de cineva dintr-o maşină din apropiere. Ca să nu cazi în plasă, este foarte important să verifici de fiecare dată dacă TOATE uşile s-au încuiat după ce ai apăsat pe butonul de pe telecomandă. Dacă nu s-a întâmplat asta, foloseşte cheia în yala uşii. Dacă nu ai cheie fizică sau nu ai o yală în care să o foloseşti, intră înapoi în maşină, încuie uşile din interior şi pleacă de acolo.

Metoda abţibildului

Dacă vezi un abţibild lipit pe lunetă după ce ai urcat la volan, opreşte motorul şi încuie uşile după ce ieşi din maşină ca să vezi despre ce este vorba. S-ar putea să nu scrie nimic pe el, dar cineva pregătit să intre în maşina ta pornită şi descuiată poate fi prin preajmă.

Metoda cutiilor de bere

Această metodă implică un singur hoţ, care leagă nişte cutii de metal goale sub bara din spate a maşinii tale, după care se ascunde în apropiere. Când tu porneşti la drum şi auzi zgomotele, eşti tentat să opreşti ca să vezi ce se întâmplă. Nu uita, însă, să opreşti motorul şi să încui uşile după ce ai ieşit. Altfel, hoţul va profita de neatenţia ta, va urca la volan şi va demara în trombă.


loading...
Partenerii noștri