Ce TREBUIE să faci duminică seara că să ai SPOR săptămâna următoare

Ca să avem o săptămână bună încă de luni, este recomandat ca duminică seară să ne relaxăm, să facem lucruri care ne plac şi să ne facem un plan de bătaie pentru următoarele şapte zile.

21 feb. 2016, 12:33
Ce TREBUIE să faci duminică seara că să ai SPOR săptămâna următoare

Iată cum este recomandat să încheiem săptămâna ce tocmai a trecut:

1. Petrecem timp de calitate cu familia sau prietenii

Toţi ştim ca noua saptamana de lucru va fi plina si aproape sigur nu vom fi disponibili pana la urmatorul weekend, asa ca trebuie sa profitam cat putem de mult de serile de duminica, petrecand timp cu cei apropiati.

2. Facem ceva distractiv/amuzant

Putem petrece seara de duminica la film, la bowling, biliard sau tenis de masa. Toate aceste activitati ne recreeza creierul şi astfel ne putem încarca bateriile pentru săptamana ce vine.

3. Ne facem un plan de bataie pentru saptamana urmatoare

Duminica seara ar fi bine sa aruncam o privire in agenda si sa ne stabilim niste obiective si deadline-uri pentru saptamana care vine. Cheia este sa facem acest lucru fara sa ne stresam.

4. Să recuperam lectura pe care am neglijat-o

Multe persoane obisnuiesc sa citeasca in fiecare seara inainte de culcare. Se intampla insa ca de multe ori, pe parcursul saptamanii de lucru, oboseala sa nu le permita sa sacrifice o jumatate de ora de somn pentru lectura, asa ca este recomandat sa recupereze duminica.