Ce trebuie să faci pentru ca dorinţele să ţi se îndeplinească imediat

O veche vorbă românească spune să avem grijă ce ne dorim, pentru ca s-ar putea să se împlinească. Ceea ce este foarte adevărat, cu o singură condiție: să formulăm corect dorințele noastre.

10 nov. 2017, 13:38
Ce trebuie să faci pentru ca dorinţele să ţi se îndeplinească imediat

Potrivit cercetătorilor, gândurile noastre sunt un adevărat magnet și atrag tot ceea ce ne dorim, scrie secretele.com.

Citeşte şi Ce înseamnă când visezi apă. Ce simbol au culorile şi starea apei din vis

Cum au ajuns unii oameni bogați, fericiți și cu căsnicii de invidiat? Cu legea atracției! Gândești pozitiv, vei avea parte de lucruri incredibile! Gândești negativ, te plângi toată ziua că nu ai bani, că bărbatul dorit nu te bagă în seamă, că ești bolnav, nu va trece mult timp și vei atrage toate energiile nefaste asupra ta.

Vizualizează-ți dorințele!

Desigur, sunt mulți care se întreabă cum trebuie să gândească corect ca să atragă doar lucruri bune asupra lor. În primul rând, spun oamenii de știință, trebuie să-ți vizualizezi dorințele.

Citeşte şi 5 moduri să faci dragoste fără să faci sex

Este cea mai incredibilă metodă prin care îți materializezi gândurile. Pentru ca, dacă vrei ca o dorință să devină realitate, e foarte important să știi clar care este visul tău și mai înainte de toate, să vezi absolut toate detaliile. În acest fel, subconștientul nostru este legat de Univers și chiar și cele mai imposibile lucruri pot deveni realitate.