Ce trebuie să înţeleagă femeile despre sentimentele bărbaţilor

Exista preconceptia potrivit careia barbatii nu obisnuiesc sa-si exprime sentimentele, fie pentru ca nu stiu, fie pentru ca ar considera gestul lipsit de masculinitate, fie pentru ca uneori nu mai au loc de femeile exagerat de expresie. Insa un barbat, indiferent de felul lui de a fi, simte si se exprima ca atare daca stii "sa-l citesti".

14 sept. 2015, 04:43
Ce trebuie să înţeleagă femeile despre sentimentele bărbaţilor

1. Barbatii simt diferit fata de femei

Multe dintre frustrarile dezvoltate de femei sunt generate de faptul ca cred ca barbatii functioneaza la fel ca ele din prisma dezvoltarii sentimentelor. Insa, adevarul nu este tocmai acesta. Barbatilor le ia mai mult timp sa-si proceseze propriile sentimente, sa si le accepte inainte de toate fata de ei insisi. Acest aspect nu este unul negativ, ba dimpotriva. Caci atunci cand un barbat accept ca simte „x” lucru, inseamna ca o simte cu toata fiinta lui, nefiind ceva superficial.

Femeile care reusesc sa inteleaga acest mod de functionare masculina cand vine vorba de sentimente se pot feri mult mai eficient de dezamagiri si de miile de intrebari care apar in mintea lor vizavi de relatia de cuplu.

Continuarea pe Lyla.ro