Ce trebuie să schimbi în casa ta pentru a atrage mai mulți bani? Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul pentru a avea parte de prosperitate

În mod constant visăm la o viață în care să avem o situație financiară bună și să putem avea parte de prosperitate. Lidia Fecioru ne învață care sunt regulile pe care ar trebui să le respectăm pentru a atrage energiile Universului de partea noastră.

13 mart. 2023, 22:03
Ce trebuie să schimbi în casa ta pentru a atrage mai mulți bani? Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul pentru a avea parte de prosperitate

Ce trebuie să faci în casa ta pentru a atrage mai mulți bani. Lidia Fecioru a oferit mai multe sfaturi prin care putem să ne bucurăm de sume mai mari de bani. Trebuie doar să respectăm un set de reguli. Bioenergoterapeutul oferă în mod constant o mulțime de sfaturi aproape fiecare domeniu din viața noastră. Românii sunt extrem de interesați de subiectul banilor, iar Lidia Fecioru a explicat care sunt metodele prin care putem atrage prosperitatea în viața noastră.

Citește și: Băutura care curăţă rinichii. Lidia Fecioru a dezvăluit un leac excelent pentru cei care se confruntă cu afecțiunile renale.

În românia există o multitudine de zicale despre bani și despre noroc, despre care se zice că „ni-l facem cu mâna noastră”. În funcție de modul în care ne organizăm și regulile pe care ni le impunem, putem să ne asigurăm că ne atragem energiile Universului de partea noastră, iar schimbările nu vor întârzia să apară. Lidia Fecioru susține că atitudinea pe care o avem în viață poate dicta modul în care lucrurile se așează pentru noi. Așadar ne putem atrage prosperitatea. Pentru a ne atrage banii în viața noastră, trebuie în primul rând să fim organizații cu cei pe care deja îi avem. Acestora nu le place să fie înșirați, ci ar trebui să fie puși la loc sigur.

Lidia Fecioru ne învață cum să atragem bani în viața noastră

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic. Banii nu dispar de lângă tine, dacă pui nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Lidia Fecioru dezvăluit că bogăția este atrasă de anumite obiecte care trebuie să fie mereu pe masă sau pe aragaz.

„Trebuie să avem întotdeauna o cratiță, un castronel, care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. (…) Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă, într-un coș, o fructieră. Trebuie să avem întotdeauna o cratiță, un castronel, care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vază să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. (…) Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă, într-un coș, o fructieră.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Citește și: Obiceiurile proaste la care să renunțați ca să nu vă distrugeți relațiile. Lidia Fecioru: „Oamenii nu iartă şi nici nu uită”