Obiceiurile proaste la care să renunțați ca să nu vă distrugeți relațiile. Lidia Fecioru: „Oamenii nu iartă şi nici nu uită”

Obiceiurile proaste sunt dificil de înlăturat, mai ales atunci când le-am dezvoltat în timpul unei relaţii de lungă durată.

26 feb. 2023, 20:53
Obiceiurile proaste la care să renunțați ca să nu vă distrugeți relațiile. Lidia Fecioru: „Oamenii nu iartă şi nici nu uită”

De multe ori simțim că relația de cuplu are de suferit, însă nu știm exact ce facem greșit și cum o putem salva. Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt obiceiurile care ne pot distruge în timp legătura cu partenerul și ce e de făcut ca să facem lucrurile să meargă.

Printre cele mai întâlnite obiceiuri proaste în relații se numără certurile în public, încercarea de a schimba felul de a fi al partenerului, tăcerea, incapacitatea de a ierta, a explicat Lidia Fecioru.

Citește și Lidia Fecioru, leacul care te scapă de răceală. Iată cum se prepară: „Este antibioticul perfect”

”Schimbarea partenerilor: Ar trebui să ne schimbăm fiecare într-un fel după placul celuilalt. Adică să ne adaptăm. Trebuie să ţinem cont de părerea partenerului, altfel relaţia se va lovi de un zid.

Trebuie să te poţi schimba tu ca partenerul să se poată schimba în conformitate cu tine.

Sunt puţine lucruri pe care le putem schimba la persoana de lângă noi.

Alcoolul: Este la alegerea fiecăruia să bea sau să nu bea. Nici la un psiholog nu poate fi dus, dacă nu vine din interiorul persoanei.

Părinţii: Cel mai bun bărbat pentru o femeie este acela care îşi respectă părinţii.

Acest tip de bărbat nu va renunţa niciodată la părinţii săi, îşi va căuta o femeie care să accepte acest lucru.

Certurile în public: lumea nu prea se ceartă în public. Deobicei îşi fac semne şi înţeleg despre ce este vorba.

Tăcerea: Dacă noi nu spunem, celălalt nu trebuie să ghicească de ce suntem noi supăraţi. Fiecare trebuie să spună de ce este supărat.

Incapacitatea de a ierta: Este o mare problemă, oamenii nu iartă şi nici nu uită. Dacă nu poţi să ierţi, măcar ignoră.

Neîncrederea şi gelozia sunt o altă problemă în cuplu. Niciodată o gelozie nu este neîntemeiată.

Dorinţa de manipulare este la toată lumea, dar nu este o problemă atât de mare. Dacă vrei să te laşi manipulat, accepţi acest lucru”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe antena3.ro.

Citește și Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sfaturi pentru o relaţie de cuplu armonioasă. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă femeia pentru ca bărbatul să-i fie alături o viaţă întreagă: „Dacă ești deșteaptă, nu-i dai peste ochi când se uită la alta pe stradă”