Ce trebuie să simtă un bărbat pentru a se îndrăgosti

Annie Lalla şi-a petrecut viaţa studiind labirintul lumii emoţiilor, urmărind complexitatea comunicării şi subtilităţile relaţiilor dintre sexe. Cunoscută şi sub numele de "cartograful dragostei", Annie are cunoştinţe aprofundate de psihologie, neurochimie, terapie sexuală, NLP, coaching şi hipnoză. S-a specializat, însă, pe rezolvarea conflictelor de cuplu, iar într-un material realizat recent, Annie Lalla dezvăluie ce poţi face pentru a avea parte de o relaţie de lungă durată şi cum îl poţi "ajuta" pe partener să se îndrăgostească de tine.

RomaniaTV.net
23 apr. 2015, 08:47
Ce trebuie să simtă un bărbat pentru a se îndrăgosti

Primul pas pentru a obţine satisfacţie pe plan emoţional constă în a recunoaşte dragostea adevărată, iar specialistul susţine că femeia este adesea cea care observă prima.

Un factor care te dă de gol iniţial este senzaţia care îţi invadează mintea, inima şi trupul, senzaţie care îţi spune că acest bărbat a fost creat special pentru tine şi că tu la rândul tău ai fost croită pentru a te potrivi cu el. Practic, poţi să pariezi pe propria viaţă că nu există o altă femeie care să îl poată iubi mai mult şi mai bine decât tine. Dacă ai ajuns la această concluzie, ţi-ai găsit alesul.

Citeşte şi Horoscop: Singurătate în funcţie de zodie. Află de ce nu reuseşti să îţi faci o relaţie

Însă imediat ce treceţi de etapa de început, când fluturii din stomac se potolesc, Annie avertizează că dragostea nu este pentru cei slabi de inimă, fiind un sport dureros.

Ai nevoie de o forţă interioară incredibilă pentru a te analiza pe tine constant astfel încât să faci o relaţie să funcţioneze pe termen lung. Partenerul potrivit devine o oglindă care îţi arată atât calităţile, cât şi defectele. Doar dragostea adevărată este suficient de puternică pentru a face faţă dorinţei de a o lua la sănătoasa atunci când dai de greu.

Dragostea este cea mai rapidă cale către schimbare, către transformare. Este un joc în care trebuie să recunoşti că ai răni adânci pe care le-ai ascuns atât de bine încât ţi-au afectat fără să îţi dai seama relaţia cu cei din jur.

Iată câteva motive pentru care încă nu ai găsit dragostea adevărată, conform celor spuse de Annie Lalla:

1. Tratezi bărbaţii de parcă ar fi mai importanţi sau mai puţin importanţi decât tine. Ambele situaţii sunt la fel de periculoase şi duc la acelaşi rezultat: bărbatul nu simte că este pe aceeaşi lungime de undă cu tine, nu se simte înţeles.

2. Crezi că cineva trebuie să te iubească aşa cum eşti, în loc să cauţi un partener care să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta.

3. Vrei să fii salvată – fizic, financiar, emoţional sau intelectual.

Citeşte şi Motive pentru care bărbaţii îşi părăsesc iubitele

4. Eşti temătoare şi fără de speranţă; crezi că dragostea adevărată este o fantezie care nu există.

5. Eşti ataşată de ideea de a fi căsătorită şi de a avea copii până la o anumită vârstă, motiv pentru care eşti într-o continuă căutare contracronometru a partenerului perfect. Să iubeşti este mai important decât să fii căsătorită.

6. Nu eşti dispusă să analizezi propriile tipare care împiedică instalarea intimităţii.

Citeste mai mult pe feminis.ro.