Ce trebuie să ştii despre sexul la menstruaţie

Sexul în perioada menstruaţiei poate face multă dezordine în jur. Însă dacă tu şi partenerul îl agreaţi, nu asta ar trebui să fie problema care să vă oprească.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 06:02
Ce trebuie să ştii despre sexul la menstruaţie

Învaţă cum să-ţi „programezi” menstruaţia. Exista pastile contraceptive care lungesc perioada dintre menstruatii si o regleaza, totodata. Altele o fac sa dispara complet. E optiunea ta sa alegi exact ce crezi de cuviinta pentru propriul corp, dar sa tii cont totodata ca fiecare alegere prezinta si dezavantaje. Inainte de a face o alegere definitva, discuta cu medicul tau care trebuie sa te indrume si sa-ti explice tot ce ti se poate intampla in urma unei astfel de optiuni.

Informează-te legat de produsele pe care le poţi folosi ca să controlezi fluxul în timpul contactului sexual. Exista anumite dispozitive care controleaza fluxul menstrual in timpul contactului sexual. Arata exact ca o diafragma. Buretii absorbanti reprezinta o alta varianta la care poti recurge. Ei sunt mici buretei asezati local care colecteaza parte din fluxul menstrual, fara sa impiedice penetrarea.

Sub duş. Ganditi-va la cabina de dus ca la locul ideal pentru sex, mai ales daca esti la menstruatie.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro