Ce trebuie să știi înainte să pleci în vacanță. Locul unde poți găsi toate numerele de urgență din orice țară

Suntem în plin sezon de vacanță, în perioada cea mai așteptată a anului, iar românii au început deja să plece în concediu în țară sau în străinătate.

18 aug. 2022, 16:41
Ce trebuie să știi înainte să pleci în vacanță. Locul unde poți găsi toate numerele de urgență din orice țară

În vacanță, în vizită profesională, acasă sau în străinătate, ai la dispoziție, într-un singur loc, toate numerele de urgență din întreaga lume. Unica soluție de a avea acces direct și rapid la numerele de urgență și utile din fiecare țară, în limba engleza, dar și în limba țării respective și posibilitatea de a le apela direct, fără a mai fi nevoie de a le copia în prealabil, îți facilitează informarea corectă și transparentă!

Cum poți afla care sunt numerele de urgență din țara în care îți petreci vacanța?

Aplicația InfoCons adună numărele pentru Urgențe, Ambulanță, Poliție, Pompieri, Protecția Consumatorului, Protecția Copilului și al multor altor instituții utile din țară și din străinătate în secțiunea SOS. Posibilitatea de apela numerele direct din aplicație, dar și traducerea acestora în limba țării vizate și în limba engleză, te ajută să câștigi timp în situațiile în care acesta este extrem de prețios.

Astfel, având la îndemână, în orice moment și indiferent de locul în care mergi, o „agendă” cu tot ce ai nevoie, poți evita surprizele neplăcute ce îți pot strica vacanța. Simplu, ușor și rapid de accesat, secțiunea SOS din Aplicația InfoCons a fost dezvoltată pentru a veni în sprijinul tău în momentele de criză, urgență și nu numai.

Citește și Ce produse alimentare să eviți în perioadele caniculare. Recomandările specialiștilor, cum să previi efectele negative asupra sănătății

Citește și Un român plecat în vacanță în Grecia a plătit peste 3.000 de euro și a lăsat bacșiș de 500 de euro la un restaurant. Ce a comandat de această sumă colosală