Un român plecat în vacanță în Grecia a plătit peste 3.000 de euro și a lăsat bacșiș de 500 de euro la un restaurant. Ce a comandat de această sumă colosală

Un român plecat în vacanță în Mykonos a trăit o experiență pe care nu are cum să o uite prea curând.

12 aug. 2022, 13:43

Românul a ales să se relaxeze pe una dintre cele mai frumoase și, totodată, scumpe insule din Grecia, Mykonos. Bărbatul a făcut comparație între prețurile din Mykonos și cele din Mamaia.

Odată ajuns pe litoralul grecesc, bărbatul a încercat mai multe restaurante despre care auzise că au mâncare bună. Experiența culinară a fost una bună, a mâncat pe săturate preparate delicioase cu specific mediteranean. La final, însă, când a văzut nota de plată, nu i-a venit să creadă și a regretat tot ce a mâncat.

Românul și-a exprimat indignarea pe Social Media, acolo unde a postat și pozele cu bonurile de la mai multe terase din Grecia. Prima notă a fost de 3.332 de euro, unde a trebuit să lase un bacșiș de 500 de euro pentru ospătar. A doua notă de plată a fost tot în jur de 3.000 de euro. Cea mai ieftină masă în oraș l-a costat 400 de euro, iar cea mai scumpă a fost 4.535 de euro, cu 453 bacșiș.

Ce a comandat românul de 3.320 de euro. Bacșișul a fost de 500 de euro

La restaurantul la care a plătit 3.320 de euro, românul a comandat o mulțime de preparate, printre care și homari, despre care se știe că sunt printre cele mai scumpe fructe de mare. A comandat apă, brânză feta, salată grecească, vin, digestiv, desert Pavlova, un espresso dublu, Don Julio (un fel de tequila), Bougatsa (plăcintă grecească cu cremă de vanilie), cârnați, homari, raci, cartofi copți și alte preparate.

Unii internauți l-au compătimit pe român și au spus că și ei au trecut prin experiențe similare în Grecia, alții au spus că la ce preparate scumpe și-a luat era de așteptat să scoată din buzunar o astfel de sumă impresionantă.

Citește și Notă de plată revoltătoare la un restaurant din Grecia! Un cuplu a trebuit să plătească 400 de euro pe o gustare și două băuturi: „29 de euro pe stridie. Am spus că nu se poate așa ceva”

Citește și Şocul pe care l-a avut un turist român la un restaurant din Lefkada: „Trist pentru imaginea turismului din Grecia!”