Ce truc folosește Monica Tatoiu pentru a evita mahmureala încă din tinerețe: „Nu te amețești deloc”

Monica Tatoiu nu se ferește să spună că în tinerețe consuma alcool la petreceri, acolo unde a învățat și un truc pentru a evita mahmureala.

11 nov. 2022, 11:12
Ce truc folosește Monica Tatoiu pentru a evita mahmureala încă din tinerețe: „Nu te amețești deloc”

În urmă cu mai mulți ani, Monica Tatoiu participa la diferite petreceri, unde s-a întâmplat și să se amețească din cauza alcoolului, senzație care îi displace enorm. Chiar dacă are 66 de ani, femeia nu își arată vârsta și se menține în formă, iar acum se pregătește de o vacanță exotică de o lună, potrivit fanatik.ro.

Vedeta face scufundări, se plimbă și își păstrează condiția fizică, dar are secrete atunci când vine vorba de viața personală. Invitată la o emisiune, Monica Tatoiu a vorbit despre consumul băuturilor alcoolice și senzația de mahmureală. Ea consideră că femeile pot face gesturi necugetate atunci când consumă alcool.

În tinerețe a băut și ea, amestecat mai multe tipuri de băuturi și cunoaște senzația neplăcută de după, dar a învățat să evite acest lucru.

Citește și: Monica Tatoiu, aproape de o tragedie! A scăpat cu viaţă în ultimul moment: „S-a rupt barca de ancoră!”

„În tinerețe m-am îmbătat și eu pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine că amesteci, mai ales la petreceri. Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită”, a dezvăluit aceasta.

Atunci, Monica Tatoiu a primt de la un bărbat mai în vârstă un sfat care i-a fost de mare ajutor: să nu amestece mai multe băuturi și să consume apă. Pe lângă asta, omul i-a spus și să mânânce lucruri cât mai simple.

„Pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă care mi-a spus: Ai început cu whisky cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple.

Nu te amețești. În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare”, a adăugat femeia.

Citește și: Monica Tatoiu a creat controverse după moartea mamei: „Nu-i fac pomană, eu mă bucur că a murit”