Monica Tatoiu, aproape de o tragedie! A scăpat cu viaţă în ultimul moment: „S-a rupt barca de ancoră!”

Monica Tatoiu va pleca pentru o lună la Guadelupa, un arhipeleag din partea estică a Caraibelor, unde merge de 17 ani, chiar dacă anul trecut a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

04 nov. 2022, 13:07
Monica Tatoiu, aproape de o tragedie! A scăpat cu viaţă în ultimul moment: „S-a rupt barca de ancoră!”
Monica Tatoiu, aproape de o tragedie! A scăpat cu viaţă în ultimul moment: "S-a rupt barca de ancoră!"

Monica Tatoiu, aproape de o tragedie! Vedeta și soțul ei și-au format deja o tradiție de a se reîntoarce în Caraibe, în fiecare lună noiembrie, ba chiar nu schimbă niciodată nici camera în care se cazează.

„Luni plec pentru o lună din țară, în Guadelupa, în Caraibe. E al 17-lea an, în fiecare noiembrie mergem acolo. E cel mai frumos loc de pe pământ. Dar nu e de stat doar o săptămână, ci minimum două săptămâni. Dormim în aceeași cameră de16 ani, într-o vilă. Avem prieteni și pentru că mergem în fiecare an beneficiem de un regim special de plată, de o reducere de 25 la sută. Mă atrage cultura mâncării. Acolo există o combinație între francezi, și o comunitate mare de indieni care au adus o componentă specială, mâncarea creolă, cu influențe indiene și franceze care e extraordinară”, a declarat Monica Tatoiu pentru Playtech.

Citeşte şi: Monica Tatoiu a creat controverse după moartea mamei: „Nu-i fac pomană, eu mă bucur că a murit”

Monica Tatoiu a trecut, anul trecut, printr-o experienţă terifiantă, care nu a făcut-o însă să renunţe la vacanţa din Caraibe: „Anul trecut s-a rupt barca de ancoră și era să murim, sunt curenți foarte puternici!”.

Altfel, vedeta are un adevărat ritual când merge în vacanță. „Mă scol pe la 4-5 dimineața, îmi fac cafeaua și aștept ca la 6 să răsară soarele. Apoi mă duc și fac o baie, vin acasă, pregătesc micul dejun. În fiecare an mergem cu alți prieteni, îmi place să văd bucuria prin ochii unor oameni care se întâlnesc cu locurile pentru prima oară. Insula e un paradis. Au o rezervație naturală bogată, închiriem o barcă și mergem. Fauna și flora sunt spectaculoase. Acolo ne întâlnim cu rechinii somnoroși, pisici de mare, broaște țestoase care-ți umblă pe la picioare în apă”, a mai spus Monica Tatoiu.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea: „Nu mi-am refuzat nimic, am trăit când a trebuit”. Cum a prins-o un fost iubit cu bărbatul cu care îl înşela