Ce trupe „se bat” pentru a deschide concertul Red Hot Chili Peppers, din Bucureşti

Trupele Zdob și Zdub, Vama, Grimus, OCS și E.M.I.L. sunt finalistele competiției organizate de Rock FM, în urma căreia va fi desemnată formaţia care va cânta în deschiderea concertului rock al anului, susținut de Red Hot Chili Peppers pe 31 august în București.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 10:49
Ce trupe „se bat” pentru a deschide concertul Red Hot Chili Peppers, din Bucureşti

Potrivit unui comunicat de presă, de pe 6 august, Rock FM i-a invitat pe fanii Red Hot Chili Peppers să propună și să voteze, pe www.rockfm.ro, trupa pe care o doresc în deschiderea formației americane.

În urma competiţiei, au fost alese cinci trupe, şi anume Zdob și Zdub, Vama, Grimus, OCS și E.M.I.L.. Voturile acordate de participanti au contat în proporție de 50%, iar la acestea s-au adăugat voturile unui juriu format din reprezentanți Rock FM și Emagic în proporție de 50%.

Din cele cinci trupe propuse, managementul trupei Red Hot Chilli Peppers va desemna formația care va cânta în deschiderea concertului de pe 31 august 2012.

E minunat că publicul este implicat direct în procesul de selectare a trupei„, a declarat pentru Rock FM Roman Iagupov, solistul vocal Zdob și Zdub.

Într-o lume care stă sub semnul interactivității, în care granița dintre artiști și fani este trasată doar de un click de mouse, inițiativa Rock FM mi se pare binevenită„, a spus și Tudor Chirilă, vocalul trupei Vama.