Ce tunsoare ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Vreți să arătați mereu proaspete, având o tunsoare care să vi se potrivească? Astrele vă ajută să scăpați de această problemă.

12 oct. 2018, 14:55
Ce tunsoare ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Astrologii au ajuns la concluzia că Berbecilor li se potrivește tunsoarea pixie, pentru că acestea sunt persoane care adoră să-și schimbe mereu stilul.

Femeile din Taur adoră părul mediu, tuns simplu și pentru un plus de feminitate și un Breton asimetric.

Gemenii vor avea mereu ceva nou, pentru că urăsc să trăiască în motonie, așa că vor opta pentru a schimba mereu culoarea părului și își doresc să aibă mereu părul ondulat.

Femininele zodiacului, Răcoaicele aleg, de cele mai multe ori, sticlurile clasice, iar Leii, pentru că vor să fie mereu în centrul atenției, aleg de obicei tunsorile în drepte, iar Fecioarele sunt îndrăgostite de tunsorile drepte.

Balanțele vor mereu să se aranjeze, așa că trebuie să se ferească de tunsorile complicat, iar femeilor din Scorpin li se potrivește o tunsoare îndrăzneață.

Săgetătoarele cele mai frumoase sunt tunse bob sau punk, iar femeilor din Capricon li se potrivește părul lung și ondulat la vârfuri.

Vărsătoarele trebuie să nu se apuce să facă schimbări radicale la capitolul păr, iar femeile din Pești celor mai bine le stă cu o tunsoare drept, cu bretonul la fel.