Ce va face câştigătorul de la „Dansez pentru tine” cu banii

George Boghian este noul câştigător de la "Dansez pentru tine". Tânărul în vârstă de 21 de ani este singur pe lume şi a trăit până acum într-un centru de plasament. El visează să-şi cumpere o casă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 10:01
Ce va face câştigătorul de la „Dansez pentru tine” cu banii

George Boghian a câştigat premiul de 60.000 de euro vineri seara, la „Dansez pentru tine”, ajutat de partenera sa, Roxana Ionescu.

Tânărul a izbucnit imediat în lacrimi la aflarea veştii. 

„Este pentru prima dată când iau locul întâi într-o competiţie şi primesc şi altceva în afară de o diplomă. Nu mă aşteptam, nu aveam încredere în mine. Abia acum, la sfârşit, am început să am”, a mărturisit băiatul pentru Click.

Câştigătorul vrea să-şi cumpere, în primul rând, o casă deoarece trebuie să părăsească în curând centrul de plasament.

„Toată viaţa mi-am dorit o cameră a mea. Nu am avut până acum pentru că o împărţeam cu alţi copii din centrul de plasament. Cu banii de la Dansez vreau să-mi iau o locuinţă. Nu contează dacă e casă sau apartament, câte camere are sau unde e plasată.”

George s-a ataşat foarte mult de echipa emisiunii şi speră să ţină legătura cu cei mai mulţi dintre aceştia.

„Aici mi-am făcut adevăraţi prieteni, ei sunt, pentru mine, ca o familie. Din acest punct de vedere, îmi pare rău că s-a terminat concursul pentru că nu o să-i mai văd. Sper, totuşi, să ţin legătura cu Roxana, Cocuţa ş i Monica”, a adăugat acesta.

Momentan, băiatul va sta acasă la Roxana Ionescu, unde va petrece sărbătorile de iarnă.

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer s-au clasat pe locul al doilea, obţinând 20.000 de euro, iar Oana Ioniţă şi Ali pe locul al treilea, câştigând suma de 15.000 de euro.