Ce va face Daniel Craig cu averea sa de 125 de milione de dolari. Nu o va lăsa copiilor: „Conceptul de moştenire e lipsit de gust”

Daniel Craig a spus că nu va lăsa niciun ban din averea sa de 125 de milioane de dolari copiilor săi atunci când va muri, pentru că găsește conceptul de moștenire lipsit de gust, informează The Independent.

RomaniaTV.net
23 mart. 2020, 17:13
Ce va face Daniel Craig cu averea sa de 125 de milione de dolari. Nu o va lăsa copiilor: „Conceptul de moştenire e lipsit de gust”

Actorul, al cărui ultim film din seria James Bond a fost întârziat de pandemia de coronavirus, a adăugat că planul său este să cheltuiască toți banii sau să îi doneze până moare.

Citeşte şi: Filmările pentru cel mai recent film cu James Bond, suspendate. Daniel Craig s-a accidentat grav pe platou

Nu vreau să las sume mari de bani generației următoare„, a spus Daniel Craig într-un interviu pentru Saga Magazine.

În același interviu, actorul spune că visa să joace rolul unui super erou la începutul carierei sale. „Visam să fiu Superman, Spider-Man, Omul invizbil, chiar și un cowboy„, a spus Craig.

Daniel Craig, în vârstă de 52 de ani, are doi copii.

Daniel Craig, cel mai longeviv agent James Bond

Actorul britanic Daniel Craig a devenit cel mai longeviv actor în rolul celebrului agent 007, relatează Independent.ie.

Starul britanic este în prezent actorul care deține de cel mai mult timp rolul agentului James Bond. Acesta a depășit anteriorul record, stabilit de actorul Roger Moore. Potrivit Mediafax s-au împlinit 5.119 de zile de când actorul daniel Craig a preluat rolul agentului 007, respectiv din data de 14 octombrie 2005.

Citeşte şi: Daniel Craig a parodiat filmul „No Time To Die” în emisiunea Saturday Night Live

Roger Moore a fost cel căruia îi aparținea anteriorul record, cu 5.118 zile, respectiv din 1 august 1972 până în data de 6 august 1986. Roger Moore a jucat în șapte filme din seria James Bond.