Ce va face George Vintilă cu banii câştigaţi la „Ferma Vedetelor”?

George Vintilă a fost marele câştigător al show-ului "Ferma Vedetelor", deşi el intrase de abia la jumătatea concursului. Pentru că în acest caz, regulamentul producţiei prevedea ca George Vintilă să primească doar 25.000 de euro, restul banilor au fost donaţi. Însă, de cei 25.000 de euro, vedeta ProFM a anunţat că îi va investi într-un proiect agroturistic la Sibiu.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 13:07
Ce va face George Vintilă cu banii câştigaţi la „Ferma Vedetelor”?

La scurt timp după câştigarea marelui premiu şi după primirea acestuia, George Vintilă a început să se gândească la afaceri. Dacă, pentru o publicaţie online cunoscută, el a declarat că îi va da şi lui Augustin Viziru o parte din bani, pentru cei de la WoWBiz, George Vintilă a declarat că: „Maşina abia am schimbat-o toamna trecută, n-am de ce s-o schimb. Probabil că banii vor pleca tot în direcţia asta cumva, către ţară, pentru că nicăieri nu-i ca la ţară.

Eu am nişte teren lângă Sibiu şi vreau împreună cu fratele meu să invesitm acolo pentru ceva agroturistic dar şi pentru sufleţelul nostru. George înseamnă omul pământului, aşa că se întoarce la pământ! (…) Facem nişte căsuţe în care să primim întâi prieteni, să exploreze împrejurimile care sunt superbe. E ca un wallpaper, de pe dealul unde e terenul se vad și munții”, informează Oradesibiu.ro.

Citeşte şi  FERMA VEDETELOR 2015: Decizia neaşteptată luată de câştigătorul George Vintilă