Ce va face Liviu Dragnea după ieşirea din închisoare. Marcel Ciolacu, dezvăluiri de ultim moment: „Am aflat de la oamenii apropiaţi lui”

Liviu Dragnea nu mai vrea să aibă legătură cu politica, după ieşirea din închisoare, a dezvăluit Marcel Ciolacu, actual lider al social-democraţilor.

23 mai 2021, 22:38
Ce va face Liviu Dragnea după ieşirea din închisoare. Marcel Ciolacu, dezvăluiri de ultim moment: „Am aflat de la oamenii apropiaţi lui”

Marcel Ciolacu a declarat, referitor la întoarcerea lui Liviu Dragnea în partid, după eliberarea din închisoare, că, potrivit afirmaţiilor făcute de apropiaţii acestuia, fostul şef al social-democraţilor nu mai vrea să aibă vreo legătură cu politica.

„Nu ştiu dacă are drepturi civile interzise, nu ştiu. De la oamenii apropiaţi lui, am înţeles că nu mai vrea în politică şi să fie persoană publică în perioada următoare”, a răspuns Ciolacu, la Antena3, întrebat pe ce funcţie ar putea reveni Dragnea în partid.

Cererea de eliberare condiționată în cazul lui Liviu Dragnea, amânată pentru 26 mai

Judecătorii

au amânat pentru 26 mai sentința în cazul lui Liviu Dragnea, după ce fostul lider PSD a depus o cerere de amânare pe motiv că avocatul său e în imposibilitatea de a se prezenta la proces.

Până la termenul din 26 mai, instanța a cerut de la Rahova un raport actualizat privind zilele câștigate prin muncă.

Dragnea a executat doi ani de închisoare din pedeapsa pe care a primit-o în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Fostul lider al PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova. El a intentat mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.