Ce va face Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea iese din închisoare. „Este posibil să mergem la o partidă de pescuit”

Preşedintele PSD a mărturisit că nu l-a sunat şi nici nu l-a vizitat pe Liviu Dragnea în puşcărie. Marcel Ciolacu a mărturisit că "era exclus" să discute cu fostul lider al social-democraţilor în perioada în care a fost preşedinte al Camerei Deputaţilor.

24 apr. 2021, 22:31
Ce va face Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea iese din închisoare. „Este posibil să mergem la o partidă de pescuit”

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă l-a sunat sau vizitat pe Liviu Dragnea de când fostul lider PSD se află la închisoare.

„Nu. Presupun că trebuie să fii pe o listă. Nici nu am comunicat telefonic. Cât timp am fost preşedintele Camerei, era exclus acest lucru pentru că o impunea funcţia pe care o aveam în statul român. N-am avut o comunicare. Îmi pare rău unde este Liviu Dragnea”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă seara, la Digi24.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu atacă guvernul: „Ar face bine să pună capul în pământ de ruşine şi să refacă urgent Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”

Marcel Ciolacu, despre Liviu Dragnea: „Îmi pare foarte rău că e acolo”

Preşedintele PSD a subliniat că nu a comentat niciodată o decizie a justiţiei.

„Nu comentez. Nu am comentat niciodată o decizie a justiţiei. Am, poate în interiorul familiei, acest drept ca orice om. Sub nicio formă nu o să comenteze o decizie a justiţiei, dar îmi pare foarte rău că e acolo (la închisoare)”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu vrea la pescuit cu Liviu Dragnea. „Este posibil să mergem”

Întrebat dacă va merge la pescuit cu Liviu Dragnea după ce acesta va ieşi de la închisoare, Marcel Ciolacu a spus că are „parte clar umană”.

„Este posibil să mergem la o partidă de pescuit dacă îi va face plăcere să meargă cu mine la pescuit. Nu văd ceva rău în acest lucru. Să ajungem în momentul respectiv”, a precizat Ciolacu.

Codrin Ştefănescu, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Liviu Dragnea, a scris pe Facebook un mesaj de încurajare pentru aceste, după ce fostul preşedinte al PSD a mai câştigat un proces cu Penitenciarul Rahova.

Judecătoria Sectorului 5 a admis, vineri, o contestaţie depusă de Liviu Dragnea şi a obligat Penitenciarul Rahova să-i recunoască fostului lider PSD şi zilele de muncă care ar fi putut fi prestate în închisoare, dacă conducerea închisorii nu i-ar fi încălcat acest drept.

Liviu Dragnea a dat în judecată Penitenciarul Rahova, susţinând că ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate din pricina faptului că nu i s-a mai permis să muncească în spatele gratiilor.

Practic, el a cerut să-i fie recunoscute şi zilele de muncă pe care nu le-a prestat efectiv, dar care pot fi luate în considerare la calcularea fracţiei de 2/3 din pedeapsă atunci când se va discuta cererea de eliberare condiţionată.

Citeşte şi: Liviu Dragnea este aşteptat acasă de Codrin Ştefănescu: „Toţi au înţeles că ai fost deţinut politic. E prea strigător la cer!”