Ce va face Mario Fresh în tot timpul în care Alexia Eram va fi plecată la America Express 2024. „Acasă stau maximum două zile”

Alexia Eram și fratele ei, Aris, participă amândoi la America Express 2024. În tot acest timp, Mario Fresh rămâne în București și o susține să stea cât mai mult în competiție.

21 mai 2023, 19:53
Ce va face Mario Fresh în tot timpul în care Alexia Eram va fi plecată la America Express 2024. „Acasă stau maximum două zile”

Chiar dacă vor fi departe unul de celălalt, Mario Fresh va fi susținătorul numărul 1 al Alexiei Eram.

„Îți dai seama că, trecând prin experiența asta, am încercat să ajut cât de mult pot. Am încercat să îi explic cât de mult pot cam care este situația acolo, cam ce o să o aștepte. Sper să se descurce. Îi țin pumnii. Pot spune că am fost unul dintre principalii oameni care am împins-o să facă treaba asta, pentru că este o experiență unică și de neuitat și am emoții mari pentru ea. Am emoții mari pentru ea, mai mari decât aș avea pentru mine”, a spus Mario Fresh, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și S-a aflat! Câți bani va primi Alexia Eram, fiica Andreei Esca, la America Express

Mario Fresh a dezvăluit că în tot timpul acesta el va avea o mulțime de concerte, așa că speră să îl țină suficient de ocupat ca să treacă mai ușor de acea perioadă fără Alexia.

„Probabil vor trece foarte repede pentru mine, pentru că deja am stabilite peste 45 de concerte doar pe trei luni de vară, deci acasă stau maximum două zile pe săptămână, când apuc și eu să fac curățenie, mai șterg și eu praful”, a mai spus artistul, la Antena Stars.

Alexia Eram s-a declarat extrem de încântată că va trăi această experiență la America Express, mai ales că va fi alături de fratele ei și că vor lupta amândoi să rămână cât mai mult în competiție.

Citește și Andreea Esca, sabotată de propriii ei copii. Aris și Alexia Eram au semnat cu Antena 1 și vor apărea într-o super emisiune

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format TV în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu, și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții.

Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învățăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece nonstop atât timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii «frați adulți»”.

„Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”, a spus Aris Eram.