Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent. Mama copilului a dat din casă: „Lumea nu are de unde să ştie”

Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent. La doar 7 ani, a câștigat cei 150.000 de euro și toată lumea se întreabă ce se va alege de acest premiu. Părinții au anunțat ce vor face cu banii.

16 mai 2023, 20:17
Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent. Mama copilului a dat din casă: „Lumea nu are de unde să ştie”
Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent

Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent. Gina Prisăcariu, mama câștigătorului sezonului 13 Românii au talent, a vorbit despre modul în care au ales să investească marele premiu, dar și despre prioritățile pe care le vor seta în viitorul apropiat.

Citeşte şi: Critici aspre aduse textului lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la „Românii au talent”: „Arată incultura părinților, juraților și celor de acasă!”

Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent

Totodată, mama puștiului a dezvăluit că, după finala show-ului, Rareș și-a dorit tare mult un joc de leggo și câteva cărți, pofte pe care i le-a făcut fără a sta pe gânduri.

Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți.

Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent.

Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări.

Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în weekend asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de leggo mult dorit. Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră.

Noi vom încerca să rămânem aceiași. Și eu, și tatăl său, și copilul. Suntem oameni simpli și asta vom fi și pe mai departe. Va trebui să găsim soluțiile cele mai bune ca să-l ținem departe de anumite lucruri care se întâmplă în exteriorul nostru și pe care nu le apreciem deloc”,  a declarat mama lui Rareș Prisăcariu, pentru Playtech.ro.