Rareş Prisacariu, puştiul de 7 ani care a câştigat „Românii au talent”: „Îmi place să mă joc cu Lego, dar mai ales cu StarWars și Ninja Go!”

Câştigătorul din acest an al emisiunii Românii au talent, Rareş Prisacariu, a oferit primele impresii din postura de triumfător. Puştiul a explicat că a trecut prin emoţii uriaşe, că s-a rugat şi a povestit ce îi place să facă, pentru a se relaxa.

14 mai 2023, 10:18
Rareş Prisacariu, puştiul de 7 ani care a câştigat „Românii au talent”: „Îmi place să mă joc cu Lego, dar mai ales cu StarWars și Ninja Go!”

Rareş Prisacariu, a oferit primele impresii din postura de câştigător al trofeului la ediţia din acest an a emisiunii Românii au talent. Puştiul de 7 ani, din Botoşani, a explicat cât de puternică a fost emoţia pe care a simţit-o când a fost anunţat că a câştigat marele trofeu.

„Am plâns, m-am rugat, mi-am făcut cruce. A fost o bucurie imensă pe care am simțit-o”, a spus Rareş. în interviul acordat pentru Unica.

Citeşte şi Surpriză uriaşă pe lista concurenţilor de la America Express. Ce pereche din tabăra Pro TV va participa în show-ul de la Antena 1

Rareş a explicat că s-a antrenat din greu pentru momentul din marea finală, care i-a făcut pe români să-i acorde cele mai multe voturi.

„Imediat ce m-am întors de la semifinală, am început să învăț acest moment. Am repetat de vreo 3-4 ori pe zi și iată că munca mea a făcut să-mi iasă un moment bun care m-a ajutat să câștig”, a spus Rareş.

Citeşte şi Comportament grobian al lui Jador! Celebrul manelist și-a înjurat publicul chiar în timpul unui concert VIDEO

Ca orice copil, Rareş Prisacariu adoră să se joace, este fan Lego, îi plac avioanele de hârtie, dar şi  îngheţata.

„Îmi place să mă joc cu Lego, dar mai ales cu StarWars și Ninja Go! Îmi place să colorez, să desenez, să-mi petrec timpul frumos cu familia și cu prietenii mei. Și din când în când să mănânc câte o înghețată! Cât am fost la repetiții, mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu avioanele de hârtie, alături de ceilalți participanți”, a spus câştigătorul marelui trofeu.